TRT1 ekranlarında Ekim ayında yayınlanmaya başlayan eğlenceli günlük dizi olan Acemi Anneler, bu aralar gündeme gelmeye başladı. Başarılı oyuncu kadrosununun yanı sıra ilgi çeken ve günlük stresten uzaklaştıran konusu ile Acemi Anneler dizisi, izleyenler

TRT1 ekranlarında Ekim ayında yayınlanmaya başlayan eğlenceli günlük dizi olan Acemi Anneler, bu aralar gündeme gelmeye başladı. Başarılı oyuncu kadrosununun yanı sıra ilgi çeken ve günlük stresten uzaklaştıran konusu ile Acemi Anneler dizisi, izleyenlerin beğenisini kazanmayı başardı. Son dönemde yayınlanan birçok diziden farklı olarak, konusuyla insanları güldürüp mutlu eden Acemi Anneler dizisinin oyuncu kadrosu, izleyenlerin radarına takıldı. İzleyenler dizide yer alan karakterleri ve karakterleri canlandıran oyuncuları araştırmaya başladı. TRT1 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Acemi Anneler dizisinin başarılı oyuncu kadrosu merak ediliyor. Acemi Anneler dizisinde yer alan Aleyna karakteri de izleyenlerin dikkati çekmeyi başardı. Acemi Anneler'de Aleyna karakterine hayat veren başarılı oyuncu gerçek hayatta kimdir ? Acemi Anneler'in Aleyna'sı Aslı Babayiğit kimdir ? Aslı Babayiğit kimdir ? Aslı Babayiğit oynadığı diziler nelerdir ? Aslı Babayiğit kaç yaşındadır ?

Acemi Anneler Aleyna kimdir ?

Acemi Anneler dizisinde Ömer'in torunudur. Ömer'in yaramaz ve bir o kadar da eğlenceli olan torunlarından biridir. Acemi Anneler dizisindeki Aleyna karakteri, izleyenleri en çok güldüren karakterlerden biridir. Sevimli, enerjik ve neşe dolu biridir. Ancak enerjik yapısının altında çokta çalışkan ve sert bir patron kimliği vardır. Acemi Anneler dizisinin Aleyna'sı sert bir patron gibi görünse de aslında çok iyi kalpli biridir. Enerjikliğinden dolayı ve neşesinden dolayı çok fevri davranır. Ve bu yüzden de başına sık sık türlü türlü iş açar.



Aslı Babayiğit kimdir ?

Acemi Anneler dizisinde Aleyna karakterine hayat veren Aslı Babayiğit'in kim olduğu diziyi izleyenler tarafından oldukça merak edildi. Acemi Anneler'de Aleyna karakterine hayat veren Aslı Babayiğit, Ankaralıdır. Aslı Babayiğit, Ankara Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Acemi Anneler'in Aleyna'sı Aslı Babayiğit, pek çok tiyatro oyununda yer almıştır. Aleyna Babayiğit'in boyu 168 ve kilosu 53'dür.

Aslı Babayiğit oynadığı diziler nelerdir ?

Genç oyuncu Aslı Babayiğit her hangi bir dizi ve filmde yer almamıştır.