Günlük diziler deyince akla gelen ilk kanal TRT1 olarak biliniyor. Günlük dizilerin adresi TRT1'de Ekim ayında başlayan Acemi Anneler dizisi, izleyenlerin beğenisini kazanmayı başardı.

Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak? Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak?
Günlük diziler deyince akla gelen ilk kanal TRT1 olarak biliniyor. Günlük dizilerin adresi TRT1'de Ekim ayında başlayan Acemi Anneler dizisi, izleyenlerin beğenisini kazanmayı başardı. İlgi çekici ve farklı konusunun yanı sıra, diğer dizilerden farklı olarak çekim yeri İstanbul'da değil. Çekimleri İstanbul'da yapılmıyor. Acemi Anneler dizisi, Ankara'da ve Ankara'nın semtlerinde çekiliyor. Acemi Anneler dizisinin diğer bir farklı özelliği de, dizide yer alan oyuncular oluyor. Acemi Anneler dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler, ekranlarda sıklıkla görmeye alışık olduğumuz isimlerden oluşmuyor. Acemi Anneler dizisinde yer alan oyuncuların birçoğu daha önce pek oyunculuk deneyimi olmayan ya da uzun süre ekranlardan uzak kalmış olan isimlerden oluşuyor. Acemi Anneler dizisinde yer alan Cenk karakteri de izleyicinin dikkati çeken isimlerden biri oldu. Acemi Anneler dizisinde Cenk karakterine hayat veren başarılı oyuncu, gerçek hayatta kimdir soruları soruldu. Acemi Anneler Cenk kimdir ? Ege Semih Erken kimdir ? Ege Semih Erken daha önce oynadığı diziler nelerdir ?

Acemi Anneler Cenk kimdir ?

Ege Semih Erken'in hayat verdiği Cenk karakteri çok başarılı bir karakter. Acemi Anneler Cenk, bir hekimdir. Çok çalışkan ve işinde çok başarılı olan Cenk, çevresindeki insanların dikkatini çekmeyi her zaman başarır. Yurt dışında eğitim almış olan Cenk, hem işiyle hem yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine toplamaya başarır.



Ege Semih Erken kimdir ?

Acemi Anneler dizisinde Cenk karakterine hayat veren oyuncu Ege Semih Erken, 1994 yılında doğmuştur. Oyunculuğun yanında fiziğinden de anlaşılacağı üzere modellik yapmaktadır. Ege Semih Erken, 2017 de Best Model Türkiye yarışmasına katılmıştır. Ege Semih Erken'in boyu 190'dır ve 74 kilodur. Yakışıklı oyuncu Ege Semih Erken'in ilk dizisi Yasak Elma olmuştur. Çok fazla oyunculuk deneyimi olmayan Ege Semih Erken, son dönemin popüler isimlerinden biri olmuştur.

Ege Semih Erken daha önce yer aldığı diziler nelerdir ?

2019- Yasak Elma,

2020- Acemi Anneşer.