Acemi Anneler dizisi yayınlandığı günden beri kemik bir izleyici kitlesine sahip. Her geçen gün artan izleyicisi ile Acemi Anneler dizisi hız kesmeden devam etmeye devam ediyor.

Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı! Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı!
Acemi Anneler dizisi yayınlandığı günden beri kemik bir izleyici kitlesine sahip. Her geçen gün artan izleyicisi ile Acemi Anneler dizisi hız kesmeden devam etmeye devam ediyor. Acemi Anneler dizisi hafta içi her gün TRT1 ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Acemi Anneler dizisini diğer dizilerden ayıran pek çok özellik var. Bunlardan biri Acemi Anneler dizisi diğer pek çok dizi gibi İstanbul'da değil, Ankara'da çekiliyor. Ankara'da çekimleri devam eden Acemi Anneler dizisinin oyuncu kadrosu da diğer dizilere kıyasla biraz daha farklı. Sıklıkla ekranlarda görmeye alışık olduğumuz isimlerin dışında yeni oyuncu olmuş olan ve uzun süredir ekranlarda olmayıp tekrardan ekrana dönen isimler yer alıyor. Acemi Anneler dizisinde sevilen oyunculardan biri de dizide Ceren karakterine hayat veren güzel oyuncudur. Acemi Anneler dizisinde Ceren karakterine hayat veren oyuncu gerçek hayatta kimdir araştırılmaya başlandı. Acemi Anneler Ceren kimdir ? Acemi Anneler'in Ceren'i Yağmur Öztürk kimdir ? Yağmur Öztürk kimdir ? Yağmur Öztürk nereli ve kaç yaşındadır ?

Acemi Anneler Ceren kimdir ?

Yağmur Öztürk'ün hayat verdiği Acemi Anneler'in Ceren karakteri, dizide en sevilen oyunculardan birisidir. Acemi Anneler dizisinin Ceren'i dizide yer alan 4 anneden birisidir. Acemi Anneler Ceren karakteri, içinin güzelliği yüzüne vurmuş olan karakterlerden birisidir. Acemi Anneler dizisinde yer alan Ceren karakteri, çok merhametli, naif ve iyi kalpli, sevecen biridir.



Yağmur Öztürk kimdir ?

Şimdilerde Acemi Anneler dizisinde Ceren karakterine hayat veren güzel ve genç oyuncu Yağmur Öztürk, 1 Ocak 1999 yılında İstanbul'da doğmuştur. Yağmur Öztürk'ün boyu 174'dür ve kilosu 57'dir. Yağmur Öztürk, oyunculuğun yanında modellik ve mankenlik de yapmaktadır. Yağmur Öztürk, Ege Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde mezun olmuştur.

Yağmur Öztürk oynadığı diziler nelerdir ?

2018- Beni affet,

2019- Sevdim Seni Bir Kere,

2020- Acemi Anneler.