Birbirinden eğlenceli ve dinamik oyuncu kadrosu ile TRT1 ekranlarında hafta içi her gün izleyicisi ile buluşan Acemi Anneler dizisi, izleyenlerini güldürmeye ve eğlendirmeye devam ediyor. Günün stresinden, hayatın koşuşturmacasından uzaklaşıp gün içinde

TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor! TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor!
Birbirinden eğlenceli ve dinamik oyuncu kadrosu ile TRT1 ekranlarında hafta içi her gün izleyicisi ile buluşan Acemi Anneler dizisi, izleyenlerini güldürmeye ve eğlendirmeye devam ediyor. Günün stresinden, hayatın koşuşturmacasından uzaklaşıp gün içinde biraz keyifli vakit geçirmek isteyen izleyiciler, TRT1'de yayınlanan Acemi Annem dizisini izliyorlar. Acemi Annem dizisinin oyuncuları diğer dizilerde yer alan oyunculardan ve oyuncu kadrosundan biraz daha farklı. Acemi Annem dizisinde yer alan oyuncular, diğer dizilerde görmeye pek alışık olmadığımız, yetenekli ancak henüz izleyenler tarafından tanınmamış isimlerden oluşuyor. Çok ünlü olmayan isimlerin oyunculukları ise şahane ! Acemi Anneler dizisinde yer alan ve dikkatleri üzerine çekmeyi başaran isimlerden birisi de Tuğçe Özbey oldu. Acemi Anneler dizisinde canlandırdığı ezgi karakteri ile izleyenlerden büyük beğeni topladı. Peki, Acemi Anneler dizisinde Ezgi karakterine hayat veren genç oyuncu gerçek hayatta kimdir ? Acemi Anneler Ezgi kimdir ? Acemi Anneler'in Ezgi'si Tuğçe Özbey kimdir ? Tuğçe Özbey kimdir ? Tuğçe Özbey daha önce oynadığı diziler nelerdir ?

Acemi Anneler Ezgi kimdir ?

Tuğçe Özbey'in hayat verdiği Ezgi karakterinin kim olduğu izleyenler tarafından merak edilen isimlerden biri oldu. Acemi Anneler dizisinde yer alan Ezgi karakteri, Sevda ve Orhan’ın kızı olarak dizide yer almaktadır. Acemi Anneler dizisinde yer alan Ezgi karakteri ayrıca oldukça çalışkan ve zeki biridir.



Tuğçe Özbey kimdir ?

Acemi Anneler dizisinde Ezgi karakterine hayat veren başarılı oyuncu Tuğçe Özbey, genç bir oyuncudur. Acemi Anneler'in Ezgi'si Tuğçe Özbey 1999 yılında Ankara'da doğmuştur. Ankara'da doğan Tuğçe Özbey, Atatürk Fen Lisesi'nden mezun olmuştur. Tuğçe Özbey'in Acemi Anneler dizisinden önce bir tane daha dizi geçmişi olmuştur. Genç oyuncu Tuğçe Özbey, Acemi Anneler dizisinden önce Beni Bırakma dizisinde yer almıştır.

Tuğçe Özbey oynadığı diziler nelerdir ?

Beni Bırakma,

Acemi Anneler.