TRT1 ekranlarında hafta içi her gün 15. 55'te izleyicisi ile ekranlarda buluşan eğlenceli dizi Acemi Anneler, hız kesmeden izleyicisine keyifli vakit geçirmeye devam ediyor.

TRT1 ekranlarında hafta içi her gün 15.55'te izleyicisi ile ekranlarda buluşan eğlenceli dizi Acemi Anneler, hız kesmeden izleyicisine keyifli vakit geçirmeye devam ediyor. Yetenekli ve genç oyuncu kadrosu ile izleyiciye keyifli anlar yaşatıyor. Acemi Anneler dizisi, Ankara'da ve Ankara'nın çeşitli semtlerinde çekiliyor. Ankara'da çekimleri yapılan Acemi Anneler dizisinin oyuncu kadrosu ise oldukça farklı ve dikkat çekici görünüyor. Acemi Anneler dizisinde yer alan oyuncular, sıklıkla ekranlarda gördüğümüz oyuncular değiller. Yetenekli ancak henüz çok büyük kitleye ulaşmamış oyuncular, Acemi Anneler dizisinde yer alıyor. Acemi Anneler dizisindeki Hayat karakteri de izleyicinin oldukça dikkatini çekmeyi başardı. Acemi Anneler Melahat kimdir ? Acemi Anneler'in Hayat'ı Cansın Yılmaz kimdir ? Cansın Yılmaz kimdir ? Cansın Yılmaz oynadığı diziler nelerdir ?

Acemi Anneler Hayat kimdir ?

Cansın Yılmaz'ın hayat verdiği Acemi Anneler Hayat karakteri merak ediliyor. Acemi Anneler Hayat karakterinin mesleği ve özellikleri de araştırılıyor. Acemi Anneler Hayat, babası ile meslektaş olan Cem'e aşıktır. 20'li yaşlarının başında olan Hayat, Cem'i etkilemek için elinden geleni yapar.



Cansın Yılmaz kimdir ?

Acemi Anneler'de Hayat karakterine hayat veren genç oyuncu Cansın Yılmaz'ın hayatı ve kim olduğu merak ediliyor. Acemi Anneler'de yer alan Cansın Yılmaz, 21 Ocak 1997 yılında Ankara’da doğmuştur. Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde halen daha eğitim görmektedir. Ayrıca başarılı oyuncunun, başarılı da bir spor geçmişi bulunmaktadır. Cansın Yılmaz'ın Türkiye Jimnastik üçüncülüğü bulunmaktadır. Daha önce 2017 yılında Beni Affet dizisinde yer almıştır.

Cansın Yılmaz oynadığı diziler;

2020- Acemi Anneler- Hayat,

2017- Beni Affet.