TRT1 deyince akla usta yapımlar ve günlük eğlenceli diziler gelir. TRT1'in eğlenceli ve komedi dizilerinden olan Acemi Anneler dizisi de son dönemlerin popüler dizilerinden biri oldu.

Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı! Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı!
TRT1 deyince akla usta yapımlar ve günlük eğlenceli diziler gelir. TRT1'in eğlenceli ve komedi dizilerinden olan Acemi Anneler dizisi de son dönemlerin popüler dizilerinden biri oldu. TRT1 ekranlarında hafta içi her gün ekranlarda izleyicisi ile buluşan Acemi Anneler dizisi, başarılı ve farklı oyuncu kadrosu ile de izleyenlere keyifli vakit geçiriyor. Farklı ve sıra dışı konusu ile sevilen dizilerden olmaya aday oldu. 4 annenin günlük hayatını ve anne olmaya çalışırken, annelikte yaşadıkları zorlukları ve deneyimleri anlatan dizinin oyuncu kadrosu merak edildi. Acemi Anneler dizisinde yer alan oyuncular, diğer dizilerde olan oyuncu kadrolarından biraz daha farklı. Acemi Anneler dizisinde yer alan oyuncular daha az deneyimli ve henüz tanınmamış ya da ekranlarda sıklıkla görmeye alışık olmadığımız isimlerden oluşuyor. Acemi Anneler dizisinde yer alan Murat karakteri de dikkat çeken isimlerden oldu. Acemi Anneler Murat kimdir ? Acemi Anneler'in Murat'ı Tolga Akman kimdir ? Tolga Akman kimdir ? Tolga Akman kaç yaşındadır ?

Acemi Anneler Murat kimdir ?

Tolga Akman'ın hayat verdiği Acemi Anneler dizisinin Murat karakteri çok yardımsever biridir. Tüm hayatını insanlara yardım etmeye ve iyilik yapmaya adamıştır. Acemi Anneler Murat karakteri, parayı önemsemez.



Tolga Akman kimdir ?

Acemi Anneler dizisinde yer alan Murat karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Tolga Akman,  26 Nisan 1986'da İstanbul'da doğmuştur. 34 yaşında olan başarılı oyuncu Tolga Akman, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi almış ve oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Tolga Akman'ın boyu 181'dir ve kilosu 75'dir. Pek çok dizide yer alan Tolga Akman,  Beni Affet dizisinin son iki sezonunda Akman karakteri ile başrol oynamıştır.

Tolga Akman oynadığı diziler nelerdir ?

Menekşe ile Halil,

Melekler Korusun,

Küçük Sırlar,

Muhteşem Yüzyıl,

Her Sevda Bir Veda,

Aşkın Bedeli,

Görünen Adam,

Göç Zamanı,

Beni Affet.

Tolga Akman ayrıca 40, Azazil: Düğüm gibi sinema filmlerinde de yer almıştır.