ATV ekranlarının sevilen dizisi olmaya aday olan yeni dizi Akıncı, izleyenler tarafından büyük ilgi ile karşılandı. İzleyenlerin çok beğendiği ve konusunu merak edip araştırmaya başladığı Akıncı dizisi hakkında çok soru soruluyor.

RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda! RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda!
ATV ekranlarının sevilen dizisi olmaya aday olan yeni dizi Akıncı, izleyenler tarafından büyük ilgi ile karşılandı. İzleyenlerin çok beğendiği ve konusunu merak edip araştırmaya başladığı Akıncı dizisi hakkında çok soru soruluyor. Akıncı dizisinin başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi yer alıyor. İki başarılı ve genç başrol oyuncusuna yine başarılı ve yetenekli olan isimler eşlik ediyor. Konusu, mekanları ve karakterleri ile dikkat çeken Akıncı dizisinin yardımcı oyuncularının kim olduğu, dizideki karakterleri ve özellikleri araştırılmaya başlandı. Peki, Akıncı dizisinde yer alan Cevdet karakteri kimdir ? Akıncı dizisinde Cevdet karakterine hayat veren oyuncu kimdir ? Yıldıray Şahinler kimdir ? Akıncı Cevdet, Yıldıray Şahinler kimdir ?


Akıncı Cevdet kimdir ?


Akıncı dizisinde Cevdet karakterine hayat veren başarılı oyuncu Yıldıray Şahinler'in dizide canlandırdığı karakterin hayatı araştırılıyor. Akıncı dizisinde yer alan Cevdet kimdir ? Akıncı dizisinde yer alan Cevdet karakterinin özellikleri tam olarak bilinmese de, dizide sevilen karakterlerden biri olacağı biliniyor. Akıncı dizisinde Akıncı ile olan iletişimi ve ilişkisi nasıl olacak, göreceğiz.

Yıldıray Şahinler kimdir ?


Akıncı dizisinde Cevdet karakterine hayat veren başarılı oyuncu Yıldıray Şahinler'in hayatı merak edildi. Yıldıray Şahinler, 7 Şubat 1968'da İstanbul'da doğmuştur. Oyunculuk hayatına tiyatro ile başlayan Yıldıray Şahinler pek çok tiyatro oyununda yer almıştır. Akıncı dizisinin Cevdet'i Yıldıray Şahinler'in ilk oyunculuk deneyimi 1989 yılında Ayaşlı ve Kiracıları dizisi ile olmuştur. Başarılı oyuncu Yıldıray Şahinler, ekranların çok sevilen dizisi İçerde dizisinde de yer almıştır. Baktığımızda, başarılı oyuncu Yıldıray Şahinler; İçerde, Hayat Yolunda, Ulan İstanbul, Kayıp, Avrupa Yakası, Elveda Rumeli gibi pek çok dizi de yer almıştır. Yıldıray Şahinler'in boyu 173'dür.

Yıldıray Şahinler oynadığı diziler;


Akıncı,

Ferhat ile Şirin,

Ufak Tefek Cinayetler,

Ay Yapım,

İçerde,

Hayat Yolunda.