Akıncı dizisi nerede çekiliyor?  Akıncı dizisi  konusu ne?  Akıncı dizisi oyuncuları kimler?  ATV ekranlarında yeni başlayacak olan Akıncı dizisi Medya gündemi yakından takip edenler tarafından araştırılmaya başlandı . İçimizden biri olan Akıncı karakter

Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor! Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor!
Akıncı dizisi nerede çekiliyor?  Akıncı dizisi  konusu ne?  Akıncı dizisi oyuncuları kimler?  ATV ekranlarında yeni başlayacak olan Akıncı dizisi Medya gündemi yakından takip edenler tarafından araştırılmaya başlandı . İçimizden biri olan Akıncı karakterinin ve halk hikayesinin ele alındığı dizinin başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi yer alıyor . Peki Akıncı dizisi konusu nedir? Akıncı dizisi oyuncuları kimler?  cevabı haberimizde yer alacak.

Akıncı dizisi hakkında tüyolar


Akıncı dizisi yapımcılığını NTC Medya üstleniyor. Yapımcı koltuğund oturan Hakan Kandal çok önemli bir isim olduğunu herkes biliyor.. Kertnkele dizisinin de yapımcısı olan Hakan Kandal Kertenkele Akıncısı ile Akıncı dizisi Fatih'i ni neredeyse aynı karakterolarak gösterirken, diizi severler iki akıncı nın da aynı karakter olduğunu şu sıralar sotuyor.

Akıncı dizisi konusu nedir ?


Akıncı dizisinin konusu Fatih isimli Korkusuz bir gencin başından geçen heyecanlı olayları temel almaktadır . 30'lu yaşlarının başında olan genç,  aşka inanmasa da onu aşka inandıracak olan bir kız ile tanışıyor. Fatih'in aklını karıştırın güzel kız düşüncelerini ve aşka karşı olan bakışlarını değiştiriyor. İkili arasında duygusal heyecanlı ve entrikalı olaylar yaşanmaya başlıyor .


Akıncı dizisi oyuncuları


Başrollerinde yer alan Şükrü Özyıldız Atv'de ekrana gelecek olan Akıncı dizisinide modern bir süper kahramana Hayat verecek.  Şükrü Özyıldız Büşra Develi Yıldıray Şahinler Berrin Arısoy Ayça Erturan Deren Talu Tolga Tekin Didem İnselel Sermet yeşil Serhan Onat Ercü Turan Savaş Alp Başar Şerafettin Alakent Berrak kuş ve Atakan Hoşgören  'de dizi oyuncu kadrosunda yer alıyor . Akıncı fragmanı Geçtiğimiz günlerde Atv'nin resmi hesaplarından paylaşıldı. Kertenkele isimli dizinin yapımcılığını yapan Kandal,  Akıncı dizisinde de dizinin senaristliğini üstlenecek ve aynı şekilde olduğu gibi burada da süper bir kahraman olacak . Akıncı dizisinde Akıncı karakterine Şükrü Özyıldız yakışmış mı? sorusu çok sorulurken diğer bir yandan da yoksa kertenkele dizisinde Akıncı karakterini canlandıran Akif Doğan'ı görmek ister miydiniz anketleri sosyal medya da adeta güdem olmakta.


Akıncı kadrosunu tanıyalım


Bir kahraman olmak adına yola çıkan Akıncı dizisinin çekimleri başladı. Kökleri Osmanlı tarihine uzanan ve  milli kahramanların günümüzdeki Zorlu mücadelesini konu alan dizi izleyicileri ile buluşmaya başlayacak. NTC Medya yapımcılığında ekranlara taşınacak dizinin yönetmenliğini Veli Çelik üstleniyor. Akıncı dizisi ve oyuncuları daha yakından tanıyalım Şükrü Özyıldız açtığınızda bir halk kahramanı ile tanışacaksınız bu kahraman Şükrü Özyıldız . Özcan Deniz'in yönettiği sevimli tehlikeli adlı filmde başrol olarak yer alan oyuncunun fantastik sahnelerdeki başarısı görülmeye değer Bir daha Şükrü özyıldız'ın başrol olması şaşırtmıyor . Oynadığı filmde da adeta bir halk kahramanı gibiydi . Oyuncu daha önce de Şeref Meselesi ne gelen Kerem Bürsin ile başrolü paylaştı.  Kerem Bürsin  gölgesinde kalıp çok fazla dikkat çekmeyen Şükrü Özyıldız, Akıncı ile kendini göstermeye hazır.

Dizinin diğer başrol ismi Sıtkı Şükrü Özyıldız .

Bir Tatlı Küçük Yalancılar da rol alan Büşra Develi . Güzel oyuncu Hadi be oğlum filminde de Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolde yer alarak kendini göstermiştir.

Bu güzel ismin yanı sıra İçerde, Ufak Tefek Cinayetler gibi reyting rekorları kıran dizilerin yanında gişe rekortmeni 7. Koğuştaki mucize filminde de rol alan Yıldıray Şahiner de Akıncı'nın kadrosunda yer alıyor.

Paramparça dizisi oyuncularından olan Tolga Tekin ceza da yer alan Erkan Bektaş Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncularından olan Tolga Tekin Defne yılların dizisi Aşk ve Ceza da yer alan Erkan Bektaş kadrosunda yer alıyor.

Paramparça dizisi oyuncularından olan Tolga Tekin de listeye adını yazdırmış y. Ylların Eskimeyen dizisi Aşk ve Ceza da yer alan Erkan Bektaş Çok Güzel Hareketler bunlar'ın kadın komedyenlerinden Ayça Erturan,  pek fazla öne çıkan bir yapımda olmamasına rağmen özel hayatı ile Aşina olduğumuz Müge Boz da dizi de yer alıyor.

Bir dönem adından çok söz ettiren Şubat dizisinin oyuncularından Sermet yeşil de Akıncı da yer alacak ve başarılı isimlere de Bodrum masalı'ndaki gençlik dizisinde uzay karakterine hayat veren Serhat,  Fahriye Evcen ve Burak Yıldırım'ın başrollerini paylaştığı Sonsuz Aşk filminde yer alan Didem İnselel, daha çok magazinde Gündem olan Defne Samyeli'nin 17 yaşındaki kızı derin Talu eşlik edecek.

Akıncı nerede çekiliyor?

Dizinin çekimleri özel bir platonun yanı sıra başta Kuzguncuk olmak İstanbul'un tarihi semtlerinden gerçekleştiriliyor güçlü senaryosu ve oyuncu kadrosunun yanında kostüm tasarımları ve teknolojisi ile Akıncı dizi sektörünün yaratıcılığını ortaya çıkaracak . Bu konseptin ilk televizyon dizisi olan Akıncı seyircinin daha önce televizyonda karşısına hiç çıkmamış olan bu kahramanı bakalım nasıl tanıyacaksınız.