NTC  Medya imzalı, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Veli Çelik'in oturduğu ve senaryosunu Hakan Kandal'ın  kaleme aldığı cuma günleri Atv ekranlarında yayınlanan Akıncı dizisinde flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar.

Fox TV Dizisi Erken Finale Kurban Gitti! Engin Akyürek ve Demet Özdemir Başrolde Oynuyordu! Fox TV Dizisi Erken Finale Kurban Gitti! Engin Akyürek ve Demet Özdemir Başrolde Oynuyordu!
NTC  Medya imzalı, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Veli Çelik'in oturduğu ve senaryosunu Hakan Kandal'ın  kaleme aldığı cuma günleri Atv ekranlarında yayınlanan Akıncı dizisinde flaş bir gelişme yaşandı.

İşte detaylar..

Akıncı dizisine taze kan geldi!

Başrollerini Büşra Develi ve Şükrü Özyıldız'ın paylaştığı Akıncı dizisinde senarist değişikliği yaşandı. Hakan Kandal senaristliği Altuğ Küçük'e devretti. Altuğ Küçük 13. bölümden itibaren dizinin yeni senaristi olacak. Bu kararın alınmasının reytinglerin düşük olmasından kaynaklı olduğu düşünülüyor. Başarılı senarist Altuğ Küçük'ün gelmesi ile dizide nelerin değişeceği ve reytinglere nasıl yansıyacağı merak ediliyor. Henüz bir final kararı bulunmayan dizinin sezon sonuna kadar devam etmesi bekleniyor. Reytinglerin gidişatına göre önümüzdeki sezon olup olmayacağı belli olacak.

Akıncı dizisinin kadrosunda ; Tolga Tekin, Sermet Yeşil, Ayça Erturan, Didem İnselel, Serhan Onat, Yıldıray Şahinler, Müge Boz, Berrak Kuş, Berrin Arısoy, Yılmaz Bayraktar, Atakan Hoşgören ve Deren Talu gibi birçok isim yer alıyor.

Çekimleri İstanbul'un özellikle tarihi yerlerinde gerçekleşirken, hayali karakter Akıncı bol aksiyonlu ve olağandışı konusu ile dikkat çekiyor. Şükrü Özyıldız'ın süper kahraman Akıncı'ya can verdiği dizi her hafta cuma günleri saat 20:00'de ATV ekranlarında yayınlanıyor.