Farklı ve sıra dışı konusuyla Akıncı dizisi ATV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Cuma akşamları izleyicisi karşısına çıkan Akıncı, Cuma günü olan reyting yarışmasında ayakta kalamıyor.

Farklı ve sıra dışı konusuyla Akıncı dizisi ATV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Cuma akşamları izleyicisi karşısına çıkan Akıncı, Cuma günü olan reyting yarışmasında ayakta kalamıyor. Cuma akşamları yayınlanan diğer diziler karşısında yerini koruyamayan ve beklediği izlenmeleri alamayan Akıncı'ya final yolu görünmeye başladı. Büyük umutlarla ve vaatlerle başlayan Akıncı, umduğunu bulamıyor. 8 bölüm yayınlayan ve 8 haftadır ekranlara gelen Akıncı dizisinin final yapacağı hatta yayından kaldırılacağı iddiası ortaya atıldı. İzleyenler bu iddialardan sonra Akıncı final mi yapacak, bitiyor mu sorularını sormaya başladı. Akıncı final mi yapacak, bitiyor mu iddialarının yanında bir de Akıncı final mi yapacak diye sorular sorulmaya başlandı. Akıncı final mi olacak? Bitiyor mu?

Başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin yer aldığı macera dizisinde heyecan devam etse de izleyenler diziyi izlemeye devam etmiyor. ATV ekranlarına çok büyük iddialar ile giriş yapan ve yayınladığı tanıtım filmleri ile izleyenleri etkilemeyi başaran Akıncı, maalesef yayın hayatındaki başarıyı devam ettiremiyor. Cuma akşamları yayınlanan diğer dizilere oranla oldukça düşük reyting alan ve aldığı reytinglerden memnun olmayan Akıncı final mi yapıyor sorularını doğurdu. Düşük izlenmeleri ile reklam giderlerini karşılayamayan Akıncı final yapacak mı yapmacak mı merak ediliyor. Dizi böyle giderse yakın zamanda ekranlara veda edecek.



Yılın ilk gününde yayın hayatına başlayan Akıncı, 2. ayını geride bıraktı. Bu akşam 9. bölümü ile izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanan kahramanlık dizisi, Akıncı izleyenlerin dikkatini çekmeyi başaramıyor. Cuma akşamı yayınlanan Arka Sokaklar, Kırmızı Oda ve Ramo gibi dizilerin karşısında sağlam duramıyor. Büyük diziler ile mücadele etmeye çalışan Akıncı'ya final yolu görünüyor gibi duruyor. Peki, Akıncı final yapacak mı?

Akıncı Final Yapacak Mı?

Şükrü Özyıldız'ın başrolünde olduğu Akıncı dizisi, 1 Ocak Cuma gününden beri ATV ekranlarında yayınlanıyor. Her bölümde farklı kahramanlık hikayeleri işleyen ve heyecanını azaltmayan Akıncı, yanlış gün kurbanı oldu. Akıncı dizisi her ne kadar daha başlamadan önce yayınladığı tanıtım filmleri ile izleyenlerin dikkatini çekmeyi başarsa da yayın hayatında aynı başarıyı yakalayamıyor. Diğer dizilere kıyasla işlediği konusu, yer alan oyuncuları, farklı ve şaşırtan senaryosu ile Cuma akşamlarının yıldızı olması beklenen Akıncı, tam tersi bir durumla karşı karşıya kaldı. 8 bölümdür izlenme konusunda yüzü gülmeyen Akıncı, finale doğru gidiyor.



Akıncı Yayından Kaldırılacak Mı?

Televizyon ekranına bir dizi başlarken diğer bir dizi de veda ediyor. Hızla tükettiğimiz bu tüketim çağında dizileri de hızlıca tüketip bir kenara atıyoruz. Daha tanıtım filmleri ile tükettiğimiz ve yayına başlayınca bir kenara fırlattığımız dizi ise Akıncı oldu. Tanıtım filmleri ile izleyenleri kendisine çeken Akıncı, yayına başladığı günden beri izleyenleri ekranları başında tutamıyor. Akıncı'nın oldukça düşük olan reyting sonuçları karşısında da izleyenler dizinin final yapıp biteceğini iddia etti. Öte yandan Akıncı'nın final dahi yapamayacağını ve yayından kaldırılacağını iddia eden bir grup da var. Akıncı yayından kaldırılacak mı soruları sorulmaya başladı. Akıncı yayından kaldırılacak mı?



Cuma akşamlarının yıldız dizisi, yılların dahi eskitemediği dizi Arka Sokaklar yeni başlayan dizilere fırsat vermiyor. Arka Sokaklar yayınlanan dizilere izlenme fırsatı vermiyor. Arka Sokaklar'ın yanında bu sezon başlayan ve konusu ile adeta izleyenleri şok eden Kırmızı Oda'da diğer dizilere şans tanımıyor. Cuma akşamlarının Arka Sokaklar ve Kırmızı Oda dizisinin yanında bir de Ramo yer alıyor. Ramo dizisi de reyting sıralamasındaki yerini kimseye vermiyor. Bu durum karşısında da yeni başlayan diziler bir bir final yapıyor ya da yayından kaldırıyor. Düşük reytingleri karşısında Akıncı'nın yayından kaldırılacağı söyleniyor.