Sezonun iddialı dizileri arasında gösterilen Akıncı ilk bölümü ile nefes kesmeyi başardı. Cuma akşamları seyirci karşısına çıkan dizi farklı senaryosunu güçlü oyuncu kadrosuyla destekliyor.

Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı! Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı!
Sezonun iddialı dizileri arasında gösterilen Akıncı ilk bölümü ile nefes kesmeyi başardı. Cuma akşamları seyirci karşısına çıkan dizi farklı senaryosunu güçlü oyuncu kadrosuyla destekliyor. Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin başrollerinde yer aldığı dizinin konusu geçmişi ve geleceği bir arada sunuyor. Osmanlı İmparatorluğu dönemindeki Akıncı beylerine vurgu yapılan dizi de idealist bir tarih öğretmenin halk kahramanına dönüşme hikayesi anlatılıyor.

Aile kökeni Akıncı beylerine kadar uzanan Fatih, geceleri yüzüne taktığı maske ile kötülere karşı savaş vermektedir. Süperman ile benzer özellikler taşıyan Akıncı karakteri, gündüzleri sessiz sakin bir tarih öğretmeni olarak karşımıza çıkar. Nergis ise idealist bir gazetecidir. Akıncı’nın gerçek kimliğini öğrenmek için durmadan onu takip eder. Akıncı, halk düşmanlarına karşı üst üste operasyonlar düzenleyerek onları durdurmaktadır. Herkes Akıncı’nın kim olduğunu merak eder.

Kemal Komiser ise Akıncı’nın kötülere karşı verdiği mücadeleyi takdir etse bile polis olmadığı için adalet sağlamasını doğru bulmaz. Akıncı, Kemal Komiser’in hemen yanı başında durmaktadır. Komiser Kemal’in eşi Hacer, Fatih’in teyzesidir. Kemal ve Hacer arasında güçlü bir ilişki bulunmaktadır. Berrak Kuş’un canlandırdığı Akıncı Hacer karakteri hem çok sevecen hem de anlayışlı bir insandır. Fatih’e ailesinin yokluğunu hissettirmemeye çalışmaktadır. Fatih’in gizli işleri olduğunu keşfedecek olan ilk insanda Hacer olacaktır.

Zira, Fatih teyzesine karşı duyduğu büyük sevgi nedeniyle gardını düşürmeye müsait konumda bulunmaktadır. Akıncı’nın kimliğini eşi Kemal’e açıklama noktasında Hacer’in ne yapacağı ise bilinmiyor. Lakin, Fatih’i korumak için risk alması bekleniyor.