Star Tv'nin farklı senaryosu ile dikkatleri üzerine çeken dizisi Akrep'te herkesin aklında aynı soru var. Akrep'te Ahmet'in kızı Merve mi yoksa Ayşem mi? Başrollerinde Evrim Alasya ve Demet Akbağ'ın yer aldığı Akrep dizisinde yeni dönem başladı.

Star Tv'nin farklı senaryosu ile dikkatleri üzerine çeken dizisi Akrep'te herkesin aklında aynı soru var. Akrep'te Ahmet'in kızı Merve mi yoksa Ayşem mi?

Başrollerinde Evrim Alasya ve Demet Akbağ'ın yer aldığı Akrep dizisinde yeni dönem başladı. Diziden Fikret'in ayrılması tüm seyircileri şok ederken diziye yeni bir isim dahil oldu. Akrep dizisinin geçtiğimiz bölümünde Fikret karakterine hayat veren Bekir Aksoy diziden ayrıldı. Bekir Aksoy'un ayrılığı dizinin hayranları tarafında tepki ile karşılandı. Diziye yeni dahil olan Ahmet karakteri Fikret'in elinden şirket hisselerini alarak öldürdü.

AHMET'İN KIZI KİM?

Çağdaş Onur Öztürk'ün canlandırdığı Ahmet karakteri diziye Ferda'dan olan kızını bulmak için girdi. Acımasız bir mafya olan Ahmet, Fikret'i öldürerek Ferda'nın Peri'den intikam almasını sağlamaya çalıştı. Ahmet'in tek derdi Ferda'ya kızının kim olduğunu söyletmek.

Peki ama Ahmet'in kızı kim? Merve mi Ayşem mi?

Dizide henüz net bir bilgi verilmedi. Ancak senaryonun gidişine bakılarak Ahmet'in kızının Ayşem olduğu büyük oranda tahmin ediliyor. Ferda Ayşem'i kızı olarak görmeyip Merve'yi sahiplendiği için bazı yorumlar ise Merve'nin Ahmet'in kızı olduğu ancak Ferda'nın Ayşem'i feda edeceği yönünde.

Ferda, Ahmet'e kızının öldüğünü söyledi ancak Ahmet buna inanmadı ve Ferda'yı kızının olduğu iddia edilen mezara götürdü ve kazmasını istedi. Şimdilik sahnenin gerisi gösterilmedi. Ancak Ferda'nın Ahmet'ten kızını sakladığı kesin.

İlerleyen bölümlerde Ahmet'in kızının Ayşem ya da Merve olduğu ortaya çıkacak ancak bu bilginin doğruluğu yine kesin olarak lanse ettirilmeyerek izleyicide heyecanın devam etmesi sağlanacak.

AYŞEM'İN FERDA'YI SAHİPLENMESİ TEPKİ ÇEKİYOR

Dizide Ayşem'in kendisini terk eden katil olduğunu bildiği Ferda'yı bu kadar sahiplenmesi seyirci tarafından zaman zaman eleştiriliyor. Ferda kendi annesi Peri'ye kendisini terk ettiği için öfke doluyken, Ayşem'in Ferda'yı bu kadar koruması kimi izleyiciler tarafından tepki çekiyor. Ferda'nın Ayşem'i hiçbir şekilde kabullenmediği her fırsatta Merve'yi kazanmaya çalışmasına rağmen Ayşem ise Peri'ye düşman olup Ferda'nın yanında yer aldı.