Akrep dizisi oyuncuları kimlerdir. Akrep dizisi ne zaman Akrep dizisi oyuncu kadrosu detayları kimler?.

Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak... Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak...
Akrep dizisi oyuncuları kimlerdir. Akrep dizisi ne zaman Akrep dizisi oyuncu kadrosu detayları kimler?. 1441 yapımın yapımcılığını üstlendiği ve Kasım ayının başından itibaren hazırlıklarla başlanılan Akrep dizisinin yönetmeni Gökçen Usta olurken senaristi ise Erkan Birgören olacaktır. Oyuncuları arasında Evrim Alasya, Demet Akbağ, Yusuf Çim, Müge su Şahin ,Taha Baran Özbek ve Esila nokta yer alacaktır.

Akrep dizisi oyuncularına bir göz atalım


Demet Akbağ dizide Perihan karakterine Hayat verecektir . Türkiye'nin en çok sevilen kadın başrol oyuncularından olan Demet Akbağ uzun aradan sonra ilk kez bir dizi ile izleyici karşına çıkacaktı. Demet Akbağ ,Bir Demet Akbağ ile çok aramızda programı ile en son bizlerle birlikte olmuştu.  3 Aralık 1959 doğumlu olan Demet Akbağ, 61 yaşındadır. İstanbul konservatuarında tiyatro eğitimi alan Demet Akbağ, Mimar Sail a patla ile evlidir . Vizontele, Eyvah Eyvah Demet Akbağ'ın en ünlü filmleridir.
Bekir Aksoy dizi de Fikret Hayat verecektir. 2016'da yer aldığı Doktorlar dizisinden sonra uzun zamandır dizilerde yer almayan Bekir Aksoy , Akrep dizisi ile ekranlara dönecektir.  1969'da Başkent Ankara'da dünyaya gelen Bekir Aksoy oyunculuk eğitimini ise Mimar Sinan Üniversitesi Devlet konservatuarında almıştır .

Yusuf Çim ise dizide Aras karakteri ile yer alacak . Yusuf Çim 26 Eylül 1991'de İstanbul'da dünyaya gelmiştir . Giresunlu olan Yusuf Çim Akademi 35. 50 de tiyatro eğitimi almıştır. Model olarak meslek hayatına başlangıç etmiş olan yakışıklı oyuncu  ilk olarak müzisyen olarak ünlenmiştir . Ysuf Çim ,bir 88 boyunda 79 kilo ağırlığındadır .



Evrim Alasya dizideki Ferda karakterine hayat veren Evrim Alasya, Akrep dizisinde ki karakteri ile akıllara kazınmaya hazırlanan Evrim Alasya 2 Ağustos 1979 İzmir doğumludur. 41 yaşındadır . Son olarak Kırmızı Oda dizisinde yer alan Evrim Alasya Dokuz Eylül Üniversitesi tiyatro eğitimini almıştır . Bir dönem Emrah Akın ile evlilik yapmıştır.

Esila Umut ise dizide İpek karakteri ile karşımıza çıkacaktır. Akrep dizisinde İpek karakteri ile karşımıza çıkacak olan Esila Umut aslen İzmirlidir.  2001 Antalya doğumlu olan oyuncu şu anda 19 yaşındadır.  son olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol almıştır.

Müge Su Şahin ise 12 Haziran 2001 Ankara doğumludur . Müge Şahin 19 yaşındadır. Çocuk tiyatrosuna yer alan Müge Şahin ekran deneyimini ise bizim hikaye dizisinde muzi karakteri  ile yaşamıştır .

Taha Baran Özbek son olarak Kırmızı Oda dizisinde Necdet karakteri ile yer alan Taha Baran Özbek 1988 İstanbul doğumludur ve 32 yaşındadır . Birçok izleyici Bir litre gözyaşı dizisinde can verdiği Ahir karakteri boy göstermiştir

Akrep dizisi Bu cuma ve her cuma Star TV ekranlarında