{"uid":"B05C6E84-0297-44DE-BA4D-EA74A4124DA5_1606813118524","source":"other","origin":"gallery","sources":["242325225037212","328939070060211","333114580013211"]}

Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak? Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak?
Star TV'de geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan ve yayın hayatına başlayan dizi, ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz hafta yayınlanan ilk bölümüyle sosyal medyada oldukça konuşuldu. Akrep dizisi 1. bölümü ile izleyicilerden tam not aldı. Akrep dizisinin oyuncu kadrosunda çok başarılı isimler yer alıyor. Akrep dizisinin başrollerinde başarılı usta oyuncu Demet Akbağ ve Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Meliha karakteriyle Evrim Alasya yer alıyor. Akrep dizisinde Demet Akbağ ve Evrim Alasya gibi başarılı başrol kadın oyuncuların yanında Yusuf Çim ve Bekir Akarsoy'da Akrep dizisinde başrol oynuyor. Başarılı başrol oyuncu kadrosunun yanında oyuncu kadrosundaki diğer dikkat çeken oyunculara da bir bakalım. Akrep dizisinin diğer oyuncuları ise; Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam, Taha Baran Özbek, Esila Umut, Müge Su Şahin, Ahsen Türkyılmaz ve Demet Gül yer alıyor.



Akrep dizisinin Ferda'sı bir zamanlar Kırmızı Oda dizisinde Meliha karakterini canlandırıyordu. Başarılı oyuncu Evrim Alasya, Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Meliha karakteri ile oldukça ilgi çekmiş ve beğeni toplamıştı. Kırmızı Oda dizisinde Meliha karakteriyle hayatın zorluklarını daha çok küçük yaşta çocukken çekmeye başlayan bir kadını canlandırmıştı. Kırmızı Oda'nın Meliha'sı tam intihar edecekken kızı tarafından yakalanır. Kızı annesinin intihar girişimi karşısında dehşete düşer ve annesini kolundan tutup hemen doktor hanıma götürür. Billur Kaya'nın hayat verdiği Kırmızı Oda'nın doktor hanımı ile bir yolculuğa çıkarlar. Bu yolculuk esnasında Meliha'nın ne zorluklar gördüğünü, hayattan nasıl sağlam bir tokat yediğini izliyoruz. Hem dizinin ve karakterin çok farklı oluşu ve acı dolu yaşama sahip oluşu hem de Meliha karakterine hayat veren Evrim Alasya'nın başarılı oyunculuğu ile oldukça dikkat çekti.



Şimdilerde Star TV'de yayınlanmaya başlayan ve usta oyuncu Demet Akbağ ile başrolünü paylaştığı Akrep dizisi ile izleyeci karşısında ara vermeden çıkan Evrim Alasya, oldukça dikkat çekiyor. Evrim Alasya başarılı oyunculuğunun dışında sosyal medya hesabında da neşe saçan biri olduğunu kanıtlıyor. Evrim Alasya'nın başarılı oyunculuğundan etkilenen izleyenler sosyal medyadan ve internetten Evrim Alasya'yı ve hayatını araştırmaya başladı. Evrim Alasya paylaşımları ve enerjisi ile ortalığı salladı.

Evrim Alasya kimdir ?

Evrim Alasya 2 Ağustos 1979 tarihinde İzmir'de doğmuştur. 41 yaşında olan başarılı oyuncu 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Evrim Alasya çok küçük yaşta spor ile ilgilenmeye başlamıştır. 5 yaşında ritmik jimnastiğe başlayan Evrim Alasya, lise yıllarında başarılı bir ritmik jimnastikçiyken sonradan tiyatroya ilgi duymaya başlamıştır. 1997 yılında liseden mezun olduktan sonra Konak Belediye Tiyatrosu'nun kursuna başlamıştır. Konak Belediye Tiyatrosu'nda 2 sene eğitim aldıktan sonra İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuar bölümüne girmiştir. Üniversite eğitimini tamamlamasının ardından 2003 yılında Pınar çocuk tiyatrosu ile tiyatroculuğa başlamış oldu. Tiyatroculuğunun yanında 2003 - 2005 yılları arasında "Bir İstanbul Masalı" adlı dizide yan rol oynamaya başlayarak oyunculuk kariyerine de başlamış oldu.

Evrim Alasya'nın oynadığı dizi ve filmler;

2020 - Kırmızı Oda (Tv Dizisi)

2018- Koca Koca Yalanlar (TV Dizisi)

2015 - Güneşin Kızları (Güneş) (TV Dizisi)

2014 - Benim Adım Gültepe (Suna) (TV Dizisi)

2013 - Vicdan (TV Dizisi)

2011 - Muhteşem Yüzyıl 2. Sezon (TV Dizisi)

2010 - Gönülçelen (Balçiçek) (TV Dizisi)

2008 - Muro - Nalet Olsun İçimdeki İnsana (Fidan) (Sinema Filmi)

2008 - Gece Sesleri (Neslihan) (TV Dizisi)

2008 - Başka Semtin Çocukları (Evrim) (Sinema Filmi)

2005 - Ihlamurlar Altında (Sema) (TV Dizisi),

2003 - 2005 - Bir İstanbul Masalı (TV Dizisi)

Evrim Alasya'nın Zeki Alasya ile bir akrabalığı var mı ?

Başarılı oyuncu Evrim Alasya ve usta oyuncu Zeki Alasya'nın herhangi bir akrabalığı yoktur. Sadece soyadı benzerliği vardır.