Star Tv'nin sevilen dizisi Akrep'te olaylar karışıyor. Hapisten çıkan Ferda arkasına Ahmet'i alıyor.

RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda! RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda!
Star Tv'nin sevilen dizisi Akrep'te olaylar karışıyor. Hapisten çıkan Ferda arkasına Ahmet'i alıyor. Ferda intikam için çok daha acımasız olarak geri dönüyor.

Demet Akbağ, Yusuf Çim, Evrim Alasya, Berim Pozam, Bekir Aksoy'un başrollerinde yer aldığı Akrep dizisinde yeni dönem başlıyor. Hapisten çıkmayı başaran Ferda kızı Merve'yi almak ve intikamı için gözünü karartıyor. Ahmet'in kendisinden ne isterse yapacağını anlayan Ferda yine tehlikeli bir oyuna giriyor.

Akrep dizisine yeni dahil olan oyuncu Çağdaş Onur Öztürk'ün canlandırdığı Ahmet karakteri Fikret'in sonunu getiriyor. Bekir Aksoy'un canlandırdığı Fikret karakteri fragmanda Ahmet tarafından dövülüp en sonunda kurşunlanıyor.

Akrep dizisinde yeni dönem başladı. Ferda'nın Berna cinayeti ortaya çıkmış ve Ferda hapse girmişti. Dizi final mi yapacak derken Ferda hapisten çıktı ve yeni bir intikam devri başladı. Merve'yi kendisinden nefret eder halde bulan Ferda hem hapsin hem de Merve'nin kendisinden koparılma sebebi olarak annesi Peri ve eski sevgilisi Fikret'i görür. Ferda yapılanları ödetmek için Ahmet'ten yardım ister.

Bekir Aksoy Diziden Çıkacak Mı?

Akrep dizisinin yeni bölüm fragmanında Fikret Ahmet tarafından kaçırılır. Ferda'nın kendisinden yardım istemesi üzerine Fikret'i kaçıran Ahmet'in adamları son sahnede Fikret'i vurur. Bekir Aksoy'un diziden ayrılıp ayrılmadığına dair henüz net açıklama yok ancak fragmanda yenile kurşunlar sonrası Fikret'in hayatta kalması seyirci tarafından nasıl hoş görülür bilinmez.

Karısı Berna'yı başına geleceklerden habersiz Ferda'nın intikam planı olduğundan bir haber şekilde Ferda ile aldatan Fikret, Ferda'nın adeta piyonu olmuş ve en sonunda da karısı Berna'nın cinayeti üzerine atılmıştı. Ferda'nın büyük bir kin beslediği Fikret yine intikam planında ilk olarak harcanan kişi oldu.