Show TV ekranlarında yayınlanacak Alev Alev dizisi oyuncuları kim? Alev Alev dizisi konusu ne? Show TV ekranlarında yayınlanacak Alev Alev dizisi ilk tanıtımı bugün çıkıyor. Alev Alev dizisinde kim kimdir? Alev Alev dizisi kimler oynuyor? Show TV Alev A

Show TV ekranlarında yayınlanacak Alev Alev dizisi oyuncuları kim? Alev Alev dizisi konusu ne? Show TV ekranlarında yayınlanacak Alev Alev dizisi ilk tanıtımı bugün çıkıyor. Alev Alev dizisinde kim kimdir? Alev Alev dizisi kimler oynuyor?

Show TV Alev Alev dizisini duyurdu!

Show TV ekranlarında yeni sezon bir bomba proje daha. Ay Yapım imzasıyla ekranlara gelecek Alev Alev dizisi başlıyor. Alev Alev dizisinin tam adı Alevlerin Ardında dizisiydi ancak Show TV son anda dizinin adını değiştirdi. Alev Alev dizisi konusu ne? Alev Alev dizisinde kim kimdir?

Alev Alev dizisi oyuncuları kimler?



Yönetmenliğini Ahmet Katıksız'ın, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, kadrosunda; Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Cem Bender, Toprak Can Adıgüzel, Berkay Ateş gibi isimlerin yer aldığı dizinin adı Alev Alev oldu! Muhteşem kadrosuyla dikkat çeken Alev Alev dizisi konusu merak ediliyor. Alev Alev son anda dev bir transfer daha gerçekleşti. Zuhal Olcay Alev Alev dizisine katıldı. En son Çukur'da yer alan Berkay Ateş'de Alev Alev dizisine katıldı.

Alev alev dizisi Konusu ne?



Alev Alev dizisi bir yangın sonrası değişen hayatları anlatıyor. İstanbul'un en sosyete kadınların katıldığı yardım gecesinde çıkan yangın sonrası, 150 kadın  ölmesi ve bir o kadar yaralı kalmasıyla tüm hayatlar değişecek.

Alev Alev ne zaman başlıyor?

Alev Alev dizisi 5 Kasım perşembe akşamı Show TV'de