Show TV en çok sevilen dizisi Alev Alev yeni transferler geldi! Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturduğu, başrollerini Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz yer aldığı Alev Alev dizisine Bora Cengiz ve

Show TV en çok sevilen dizisi Alev Alev yeni transferler geldi! Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturduğu, başrollerini Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz yer aldığı Alev Alev dizisine Bora Cengiz ve Sahra Şaş katıldı!

Alev Alev Zeynep kimdir?

Alev Alev dizisinde Zeyno karakteri Sahra Şaş hayat verecek. Alev Alev Zeyno, Ömer'in mahallediki eski aşkı olarak diziye katıldı!

Alev Alev Serkan kimdir?

Alev Alev dizisinde Serkan karakterini Bora Cengiz oynayacak. Bora Cengiz Rüya'nun Üniversite arkadaşı ve hukuk bürosunun sahibi olarak dikkat çekiyor!

Sahra Şaş kimdir?



1994 doğumlu Sahra Şaş, Kürt kökenli güzel oyuncular arasında. 2013 yılında Tatar Ramazan ile girdiği oyunculuk sektöründe Çoban Yıldızı, Muhteme Yüzyıl ve Adını Kalbime Yazdım dizileriyle ses getirdi. Şu sıralar Alev Alev dizisi kadrosuna katıldı!

Sahra Şaş nereli?



Bora Cengiz kimdir?



Kadir Has Üniversitesi mezunu Bora Cengiz, Kavak Yelleri dizisinde Cihan karakteriyle tanındı. Başta Türkan, Sana Bir Sır Vereceğim, Yedi Güzel Adam olmak üzere en son Bodrum Masalı dizisinde yer aldı. Bora Cengiz en son Ramo dizisinde rol almıştı. Şu sıralar Alev Alev dizisinde rol alacak!