Show TV'de yayınlanan Arıza dizisi pazar akşamları yeni bölümleriyle ekranlara geliyordu. Taksici Ali Rıza'nın bir kadını korumaya çalışırken içine düştüğü karanlık dünyayı ve Halide'yle yaşadığı aşkı anlatan Arıza, bu akşam 17.

Show TV'de yayınlanan Arıza dizisi pazar akşamları yeni bölümleriyle ekranlara geliyordu. Taksici Ali Rıza'nın bir kadını korumaya çalışırken içine düştüğü karanlık dünyayı ve Halide'yle yaşadığı aşkı anlatan Arıza, bu akşam 17. bölümüyle ekranlara gelecekti. Ancak 3 Ocak Show TV yayın akışında Arıza'nın olmaması kafa karıştırdı. Peki Arıza 3 Ocak neden yok? Arıza yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Başrollerini Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Olgun Toker ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın paylaştığı Arıza dizisi son olarak 16. bölümüyle ekranlara gelmişti. Halide ve Haşmet'in tüm gerçekleri öğrendiği son bölümde içini intikam ateşi saran Gürkanlar, Ersoylu ailesine savaş açtı. Haşmet ve Halide'nin yanında yer alan Arıza ise Fuat Ersoylu'yu Muzaffer'e mi götürecek Haşmet'e mi kararsız kaldı. Annesi ve abilerinin acını derinden yaşayan Halide ise Burak'ı rehin alarak gittiği Ersoylular'ın evinde Fuat'ı vurdu. Tüm bu yaşananlar heyecanı iyice katlarken Arıza dizisi 17. bölüm beklenmeye başlandı.

Ancak normalde 3 Ocak Pazar yani bu akşam yeni bölümüyle Show ekranlarında olması beklenen Arıza yayın akışında yer almayınca kafalar karıştı. Çünkü 3 Ocak 2021 Show TV yayın akışında Arıza yerine Ağır Romantik adlı film yayınlanacak. Peki Arıza 3 Ocak Pazar neden yok? Arıza 17. yeni bölüm ne zaman?

3 Ocak Arıza neden yok? Bitti mi final mi yapıyor


Öncelikle pazar akşamları bu kadar izlenme oranına sahip olan ve oldukça beğenilen Arıza dizisinin bitmesi ya da final yapması gibi bir durum söz konusu değil. Ancak yeni yıl haftasında izlenmenin düşük olacağını düşünen kanal Arıza'yı reyting kaybetmemek için yayınlamama kararı aldı.

Yani Arıza reytingleri düşmesin diye ekranlara gelmeyecek. Gelelim Arıza yeni bölüm yayın tarihine...


Arıza yeni bölüm ne zaman?


Arıza dizisi yalnızca bir hafta aranın ardından ekranlarda olacak. Yani Arıza 17. bölümüyle 10 Ocak Pazar akşamı Show TV'de olacak.

Arıza 17. bölümde; babasını vuran Halide'yi kaçıran Burak; ağır yaralanan Fuat'ın emriyle Halide'ye silah doğrultacak. Öte yandan korktuğu başına gelen Haşmet ise Arıza ile birlikte Halide'yi kurtarmaya çalışacak. Diğer yandan Arıza'ya da göz dağı vermek isteyen Ersoylular, taksi durağını bombalayacak.