Show TV'nin başrollerinde Ahmet Mümtaz Taylan, Ayça Ayşin Turan ve Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı Arıza dizisi final yapıyor. Arıza finalinde neler olacak? Yeni sezon öncesi kanallarda dizi kıyıma başladı.

RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda! RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda!
Show TV'nin başrollerinde Ahmet Mümtaz Taylan, Ayça Ayşin Turan ve Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı Arıza dizisi final yapıyor. Arıza finalinde neler olacak?

Yeni sezon öncesi kanallarda dizi kıyıma başladı. Show TV'nin büyük umutlarla başlayan dizisi Arıza hayranlarına kötü haber geldi.

Pazar akşamlarının O3 Medya imzalı dizisi Arıza tutunamadı. Kanal dizinin fişini çekti. Kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker,  Ayça Ayşin Turan, Tolga Sarıtaş, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Cavit Çetin Güner, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağız Can Konyalı, Ali Seçkiner Alıcı, Cankat Aydos, Hazal Benli, Kemal Burak Alper, Rüzgar Aksoy ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül ve Nursel Köse gibi isimlerin yer aldığı Arıza ekranlara veda ediyor.

Dizide özellikle Olgun Toker'in büyük bir fan kitlesi olmuştu. Dizi beklenen reytingleri alamadı. Ancak yinede reytinglerde diğer dizilere göre kötü bir performans sergilemeyen neden arıza dizisinin final yapması tartışma yarattı.

Peki Arıza dizisi final bölümü ne zaman?

Show TV'nin aksiyon ve dram temalı Arıza dizisi 30. bölümde ekranlara veda edecek. Dizinin final kararının duyurulmasından sonra Arıza dizisinin hayranları kanala ve yapımcıya tepki gösterdi.

Arıza dizisinin 11 Nisan'da yayınlanan 30. bölümü ile ekranlara veda edecek.

Show TV'nin arıza dizisi yerine yakında yeni sürpriz bir dizi yayınlayacağı öğrenildi. Dizi severler Show TV'nin Kurtlar Vadisi Kaos dizisine hazırlık yaptığını iddia etti.

Arıza'da sürpriz var!

Arıza dizisi 2 bölüm sonra final yapacak ancak set henüz durmamış. Arıza dizisi her an devam kararı gelebileceği duyuruldu!