Show TV'nin çok sevilen dizilerinden biri Arıza yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Kardeşi Nihan'ın Burak Ersoylu tarafından öldürülmesinin ardından intikam için harekete geçen Ali Rıza'nın hikayesini anlatan dizinin karakterleri de merak

TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor! TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor!
Show TV'nin çok sevilen dizilerinden biri Arıza yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Kardeşi Nihan'ın Burak Ersoylu tarafından öldürülmesinin ardından intikam için harekete geçen Ali Rıza'nın hikayesini anlatan dizinin karakterleri de merak konusu oluyor. Bunlardan biri de Füsun oldu. Peki Arıza Füsun kimdir? Gerçek adı ne? Dilara Aksüyek'in sevgilisi kim?

Başrollerini Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan ve Olgun Toker'in paylaştığı Arıza dizisi pazar akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor. Konusu ve oyuncularıyla bir hayli dikkat çeken Arıza'da Füsun kim merak edildi. Herkes Arıza'nın Füsun'u Dilara Aksüyek kim? Kaç yaşında? Sevgilisi kim sorularına yanıt aramaya başladı. İşte detaylar...

Arıza dizisinde avukat Füsun karakterine başarılı oyuncu Dilara Aksüyek hayat veriyor. Arıza'ya aşık olan Füsun, Halide'nin ortaya çıkmasının ardından Murat Ersoylu ile yakınlaşmıştır.



Arıza dizisinin Füsun'u Dilara Aksüyek kimdir?

Dilara Aksüyek, 24 Temmuz 1987 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Daha önce pek çok dizide rol alarak isminden söz ettirmeyi başarmıştır. İlk olarak televizyon ekranlarına 2012 yılında yayınlanan Evlerden Biri dizisinde Filiz karakteri ile çıkmıştır. Geçtiğimiz yıllarda ise İstanbul Gelin dizisinde İpek karakteri ile ekranlarda olmuştur. Asıl çıkışını ise Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Mahfiruze Sultan ile sağlamıştır.

Öte yandan Dilara Aksüyek, bir süredir Arka Sokaklar dizisinde Tekin'e hayat veren Onur Bay ile aşk yaşıyor.

Dilara Aksüyek oynadığı diziler hangileri?

2012 – Evlerden Biri (Filiz)
2013 – Merhamet (Şaadiye)
2014 – Kadim Dostum (Deniz)
2015 – Adı Mutluluk (Dolunay)
2015 – Muhteşem Yüzyıl (Mahfiruze Sultan)
2016 – Mahrumlar (Tanem)
2017 – İstanbullu gelin (İpek)
2020 – Arıza (Füsun)