Arıza Halide ölecek mi? Ayça Ayşin Turan diziden çıkacak mı her yerde aranmaya başladı. Show TV'nin çok sevilen dizisi Arıza bu akşam 14.

Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor… Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor…
Arıza Halide ölecek mi? Ayça Ayşin Turan diziden çıkacak mı her yerde aranmaya başladı. Show TV'nin çok sevilen dizisi Arıza bu akşam 14. bölümüyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Başrollerini Tolga Sarıtaş, Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker ve Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı Arıza'da bugün aksiyon oldukça katlanacak. Halide'nin kılına zarar gelmemesi için ondan vazgeçmeyi göze alan Arıza, Numan'ın peşine düşer. Ancak Ali Rıza'nın yumuşak karnını bilen Numan ve Burak bir plan yaparak Halide'yi tuzağa düşürür. Bu amaçla Halide’ye yağdırılan kurşunlardan birisi ona isabet eder ve Halide kanlar içinde yere yığılır. Peki Arıza Halide öldü mü, ölecek mi? Ayça Ayşin Turan diziden ayrılacak mı

Arıza Halide diziden çıkacak mı?

Arıza dizisinin 14. bölümünde kanlar içinde yere yığılan Halide tabii ki ölmeyecek. Çünkü Ayça Ayşin Turan başrollerden biri ve diziden çıkması mümkün değil. Sadece sahne gereği vurulup yere yığılan Halide daha sonra yoğun bakıma kaldırılacak ve geçirdiği ameliyat sonrası eski sağlığına kavuşacak.

Ayça Ayşin Turan diziden çıkacak mı?

Arıza dizisinde Halide ya da diğer önemli karakterlerin diziden bu kadar erken çıkması söz konusu değil. Ancak senaryo gereği dizide vurulma, yaralanma ve ölüm gibi durumlar sıkça karşımıza çıkacaktır.