Show TV'de yayınlanan Arıza dizisi 27 Aralık Pazar akşamı 16. bölümüyle ekranlara geldi.

Show TV'de yayınlanan Arıza dizisi 27 Aralık Pazar akşamı 16. bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde Fuat'ın oğlu Burak'ı kurtarmak için aradığı ve konsorsiyumun esas yönetici, finansal destekçisi İhtiyar merak konusu oldu. Arıza dizisinin izleyen herkes Arıza İhtiyar kimdir? Amacı ne? Hangi oyuncu canlandıracak araştırmaya başladı. İşte detaylar...

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Tolga Sarıtaş'ın paylaştığı Arıza dizisi bu akşam 6. bölümüyle ekranlara geldi. Haşmet ve Halide'nin ailesini katleden kişinin Fuat Ersoylu olduğunu öğrenmesiyle başlayan savaşta gücü elinde tutmak isteyen Fuat, ihtiyarı aradı.

Oğlu Burak'ın hüküm sonucunda ölmemesi için ihtiyarı devreye sokan Fuat'ın telefonun ardından Arıza İhtiyar kimdir? Amacı ne? çok merak edildi.


Arıza dizisi İhtiyar kimdir?


Arıza dizisinin son bölümünde adı geçen İhtiyar, derin devletin başındaki adamdır. İhtiyar Türkiye’de ki silah kaçakçılığını ve uyuşturucu ticaretini döndürmesi için bir masa kurmuş ve bu masayı yani konsorsiyumu Fuat'la yönetmektedir. Masanın liderliğini Haşmet'ten devralan Fuat, bu güce sahip olabilmek için Haşmet'in eşi ve oğullarını katletmiştir. Hem de bunu oğulları Murat ve Burak'a yaptırmıştır.

Öte yandan Arıza'da henüz İhtiyar'a kim hayat verecek belli olmadı. İhtiyar karakterini canlandıracak isim açığa çıktığında; İhtiyar kanlı canlı olarak Arıza dizisinde yerini alacaktır.

Arıza İhtiyar’ın Amacı ne?


Arıza dizisinde Türkiye'de dönen bütün kirli işleri yurt dışından yöneten ihtiyar, tüm bu kaçakçılıkları finanse eden kişidir. Konsorsiyum sayesinde ipleri elinde tutan İhtiyar'a karanlık işler peşinde koşan herkes adeta fiyat etmektedir. Ancak Arıza burada da farkını ortaya koyacak ve İhtiyar'ın yeni düşmanı olacaktır.


Arıza son bölümde neler oldu?


Arıza dizisinin son bölümünde ölmemek için büyük bir kumar oynayan Burak, ağabeyini seçti. Murat'la birlikte Haşmet'e babalarını sattılar. Onları sağ bırakan Haşmet, Fuat'ın peşine düştü. Bu durum iki adam arasından savaşa sebep olurken; Arıza da iki arada bir derede kaldı.

Hem Muzaffer hem de Haşmet kendisinden Fuat'ı isteyence ne yapacağını bilemeyen Arıza, kendi hayatı pahasına görevini yapmak için hamle yaptı. Ancak bu sırada Burak'ı arayan Halide intikam için harekete geçti. Burak'ı tehdit ederek eve götüren Halide, Fuat karşısına geldiği gibi üzerine kurşun yağdırdı.