Show TV'nin yeni dizisi Arıza'nın yönetmen koltuğunda da Recai Karagöz otururken, dizinin senaryosunu Ozan Aksungur kaleme alıyor.  Yapımını O3 Medya'nın üstlendiği Arıza dizisi 13 Eylül ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

Show TV'nin yeni dizisi Arıza'nın yönetmen koltuğunda da Recai Karagöz otururken, dizinin senaryosunu Ozan Aksungur kaleme alıyor. Yapımını O3 Medya'nın üstlendiği Arıza dizisi 13 Eylül ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan ve Olgun Toker'in paylaştığı dizinin kadrosunda; Levent Can, Cavit Çetin Güner, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağızcan Konyalı ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül gibi isimler de yer alıyor.



Dizide Ali Rıza karakterine Tolga Sarıtaş hayat verirken, doktor Halide'ye ise Ayça Ayşin Turan hayat veriyor. Peki Arıza izlendi mi tuttu mu? Erken final mi yapacak? Arıza kaç bölüm sürecek



Kendi halinde bir hayat süren ve mert bir adam olan taksici Ali Rıza (Tolga Sarıtaş) ile karanlık dünyanın güçlü patronlarından birinin kıymetli kızı Halide'nin (Ayça Ayşin Turan) yolları bir kahramanlık hikayesinde kesişir. Ali Rıza ile müşterisi Halide'nin karşılaşmaları her ikisinin de hayatlarını sonsuza kadar değiştirir. Arıza; bir taksicinin, şehrin krallarıyla girdiği büyük savaşı ve bu amansız mücadelenin gölgesinde Halide ile yaşadıkları tehlikeli aşkın hikayesini anlatıyor.





Arıza kaç bölüm sürecek?



İlk bölümünde özellikle oyuncularının performansıyla bir hayli dikkat çeken Arıza dizisi; TV8'de MasterChef, ATV'de Maria ile Mustafa ve Fox TV'de Savaşçı dizisiyle rekabet ediyor. 



Henüz Arıza dizisinin tutup tutmayacağını hiç bilmiyoruz. Çünkü kanallar yeni dizilerin akıbetine reytinglerine ve sosyal medyada konuşulup konuşulmadığına bakarak karar veriyor.  Bu nedenle Arıza'nın durmu 3-5 bölüm sonra ortaya çıkacaktır.



Arıza ilk bölümde neler oldu?

Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı! Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı!


Kulaksız mahallesinde taksici Ali Rıza Altay'ın evi telaşlıdır. Ali Rıza ertesi gün kız kardeşi Nihan'ı evlendiriyordur. Nihan'ın ikizi Mert de tezkeresini alıp gece gelir. Tüm bu telaşın arasında Ali Rıza ekmek parası için direksiyon sallamaya devam ediyordur. Diğer yandan Halide Gürkan ise babası Haşmet Gürkan'ın 61. yaş günü sebebiyle Fuat Ersoylu tarafından verilen görkemli davete katılır.



Davet esnasında Fuat Ersoylu'nun oğlu Burak, Halide'ye evlenme teklif eder ama Halide kabul etmez. Burak'la çıkan tartışma sonunda Halide daveti terk eder ve o sırada orada bulunan Rıza'nın taksisine biner. Peşinden gelen Burak, onu taksiden almaya kalkınca, Ali Rıza müdahale eder ve kavga çıkar. Burak hayatının ilk tokadını Ali Rıza'dan yer. Burak bunu unutmaz ve daha sonra Rıza'nın kız kardeşinin düğününü basar.



Halide de olacakları tahmin ederek düğüne gelmiştir. Ancak işler kontrolden çıkar. Ve o geceden sonra bir daha hiçbir şey ne Ali Rıza ne de Halide için eskisi gibi olur.