Show TV'nin sevilen dizisi Arıza yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Ali Rıza'nın intikam hikayesinin anlatıldığı dizide yan karakterler de oldukça dikkat çekiyor.

Show TV'nin sevilen dizisi Arıza yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Ali Rıza'nın intikam hikayesinin anlatıldığı dizide yan karakterler de oldukça dikkat çekiyor. Bunlardan biri de taksi durağının sahibi Kara Hasan oldu. Peki Arıza Kara Hasan kimdir?Gerçek adı ne? Ali Seçkiner hangi yapımlarda rol aldı

Q3 Medya,’nın yapımını üstlendiği, senaryosunu Ozan Aksungur’un yazdığı, yönetmenliğini Recai Karagöz’ün yaptığı Arıza dizisinde gerek merhametli tavırları gerek verdiği öğütlerle Kara Hasan çok merak ediliyor.

Arıza Kara Hasan kimdir?

Arıza Hasan Kırbaş; eskilerin mafyası şimdilerin taksi durağında kahyalık yapmaktadır. Zamanında tetikçilik yapmış 16 yıl boyunca çeşitli cezaevlerinde yatmıştır. Bu 16 yıl onu ıslah edeceğine daha da sinirli birisi haline getirmiştir. Ancak yakın zaman da yaşadığı bir olay onu tövbeler bir adam haline getirmiştir.

Arıza dizisi Hasan Kırbaş, Ali Rıza’nın mafya ile girdiği savaş da en yakın destekçisi oluyor. Zira güçlü mafyayı tek başına karşısına alan Ali Rıza’nın dikkat etmesi gereken noktaları tek tek söylen kişi Hasan Kırbaş’tır. Dizide Kara Hasan karakterine usta oyuncu Ali Seçkiner hayat veriyor.

Ali Seçkiner kaç yaşında? Hangi yapımlarda rol aldı

Ali Seçkiner 1965 Kars doğumludur. Ali Seçkiner Alıcı, lisans eğitimini “Gazi Üniversitesi Müzik” bölümünü tamamlamıştır. Beş yıl boyunca müzikle ilgilenen Ali Seçkiner, Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümünde ses öğretmenliği yapmıştır.

Oyuncu olmak isteyen binlerce öğrenciye verdiği müzik eğitiminden sonra kendisi de oyunculuğa merak salmıştır. Bir Aile Hikayesi'nde canlandırdığı karakterle sektöre adım atmıştır. Bu dizideki karakter sayesinde kısa sürede ülke çapında tanına bir oyuncu olmuştur.