Ekran klasiği haline dönüşen Arka Sokaklar yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Cuma akşamlarına damga vuran dizi, uzun yıllardır zirvedeki yerini korumayı başarıyor.

Ekran klasiği haline dönüşen Arka Sokaklar yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Cuma akşamlarına damga vuran dizi, uzun yıllardır zirvedeki yerini korumayı başarıyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde görevli özel bir polis ekibinin hikayesinin anlatıldığı dizi geniş oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor. Bugüne kadar sayısız oyuncunun yer aldığı Arka Sokaklar da aksiyon ve heyecan dolu anlar yaşanıyor. Arka Sokaklar dizisinin ana karakterlerinden birisi olan Hüsnü ise en sevilen isim olmayı başarıyor.

Renkli kişiliğiyle dikkat çeken Hüsnü, son bölümde yeni bir sevgili bulmuştu. Arka Sokaklar Esra karakteri dizinin yeni ismi oldu. Esra ve Hüsnü aşkı seyirciler tarafından heyecanla takip ediliyor. Hüsnü ile yolları tesadüf eseri kesişen Esra, onu daha yakından tanımaya karar vermiştir. Hüsnü ise yıllar sonra ilk kez kalbinin heyecanla çarptığını hissetmektedir. Bu durum ikisi içinde yeni olduğu için birbirinden eğlenceli anların ortaya çıkmasına neden olur. Esra karakterinin kaç bölüm dizide yer alacağı ise henüz netlik kazanmadı. Seyirci tepkilerine bağlı olarak kalıcı karakterlerden birisi haline gelebilir. Hüsnü ve Esra’yı nikah masasında izleme fırsatı yakalayabiliriz.

Gaye Gürsel Karahanlı ile buluştu!

Arka Sokaklar Esra karakterine Gaye Gürsel hayat vermektedir. 1980 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncu İstanbul Üniversitesi İşletme Faküktesi’nde eğitimini tamamlamıştır. Küçük yaşlardan itibaren oyuncu olmak isteyen Gaye Gürsel, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk dersleri almıştır. İlk ekran deneyimini ise Haziran Gecesi dizisiyle gerçekleştirmiştir. Asıl çıkışını Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle yapan Gaye Gürsel, Makber, Kemal Öğretmen İşler Güçler gibi dizilerde yer almıştır.