Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar heyecanını azaltmadan tam gaz devam ediyor. 15.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar heyecanını azaltmadan tam gaz devam ediyor. 15. sezonu ile izleyenlerinin karşısına gelmeye devam eden polisiye ve komedi dizisi olan Arka Sokaklar'da heyecan, gerilim bir an olsun azalmıyor. Arka Sokaklar dizisine dizinin dinamiğini korumak için sürekli yeni karakterler gelmeye devam ediyor. Arka Sokaklar dizisine gelen yeni karakterleri oynayacak olan oyuncular da izleyenlerin dikkatini çekiyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisine Medar karakteri dahil oldu. Arka Sokaklar Medar'ın kim olduğu, kimin oynadığı ve gerçek adı merak ediliyor. Dizinin izleyenleri Medar'ı araştırmaya başladı. Arka Sokaklar Medar kimdir? Gerçek adı ne? Şekip Taşpınar kimdir?

2006 yılından bu güne Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam polisiye ve komedi dizisi olan Arka Sokaklar, izleyicisini ekranlarda tutmayı başarıyor. Arka Sokaklar'a ara ara yeni yardımcı oyuncular gelmeye devam ediyor. Arka Sokaklar'a kötü bir karakter katıldı. Diziye katılan kötü karakter, ekiptekileri oldukça fazla yoracaktır. Terör örgütü lideri olan ve çok güçlü olan Medar, acımasız bir karakterdir. Medar'ın diziye dahil olmasıyla dizinin heyecanı artmaya başladı. Bir kötü karakter geliyor bir kötü karakter diziden çıkıyorken bu defa ekibin uğraştığı isim Medar oldu. Arka Sokaklar izleyenleri terör örgütü lideri olan Medar'ın kim olduğunu araştırmaya başladı. Arka Sokaklar Medar kimdir?



Arka Sokaklar Medar Kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Orhan Oğuz'un yönetmen koltuğunda oturduğu Arka Sokaklar dizisine yeni bir kötü karakter dahil oldu. Arka Sokakların yeni kötü adamı Medar, terör örgütü lideri olarak karşımıza çıkıyor. Büyük bir terör örgütünün lideri olan korkusuz ve acımasız Medar, ekibe adeta kök söktürecek. Uzun yıllardır terör örgütünde olan ve her türlü hile hurdayı bilen Medar, uzun bölümler yakalanmaya çalışılacak. Kolay kolay yakalanmayacak olan Medar, bu süreç içinde hem ekibe hem diğer polislere oldukça zarar verecek. Arka Sokaklar Medar birçok polisi şehit edecek ve yaralayacak. Ancak ekibin tüm işi gücü ve odak noktası ise terör örgütü lideri olan Medar'ı yakalamak olacak. Medar oldukça cesur, korkusuz, acımasız ve gözü pak biridir.

Şekip Taşpınar Kimdir?

Arka Sokaklar'a Medar'ın gelmesi ile birlikte hem Medar hem de Medar'ı oynayan oyuncunun kim olduğu, gerçek adı merak edildi. Arka Sokaklar'da terör örgütü lideri Medar'a hayat veren oyuncunun gerçek adı Şekip Taşpınar'dır. Şekip Taşpınar kimdir, hayatı, yaşı ve rol aldığı diziler merak ediliyor. Şekip Taşpınar, 10 Şubat 1969 yılında Ankara'da oğmuştur. 52 yaşında olan Şekip Taşpınar Ankaralıdır. Ankara doğup büyüyen Şekip Taşpınar, üniversite eğitimine de Ankara'da başlamıştır. Şekip Taşpınar, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı’ndan mezun olmuştur. Üniversite eğitimi bittikten sonra tiyatroya merak saran ve profesyonel olarak tiyatro ile ilgilenmeye başlayan Şekip Taşpınar, Ankara Halk Oyuncuları Tiyatrosu’nda yer almıştır.



Şekip Taşpınar hemen televizyona çıkıp dizi filmlerde oynamaya başlamamıştır. Şekip Taşpınar öncelikle bir süre Çukurova Üniversitesinde oyunculuk eğitimi vermiştir. Ayrıca gür ve kaliteli sesinden dolayı da seslendirmeler yapmaktadır. Birçok dizi ve filmde oynayan Şekip Taşpınar dış görünüşünden ötürü daha savaş ve polisiye dizilerinde yer almaktadır. Şekip Taşpınar, 2005 yılında Gelincik dizisinde yer almıştır. Sonrasında 2009 yılında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde oynamaya başlamıştır. Şimdilerde Arka Sokaklar'da Medar karakterini oynayan oyuncu Kurtlar Vadisi'nde Cevat Akarsu karakterine hayat vermiştir. Ayrıca sonrasında Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde Rüstem karakterini oynamıştır. Şekip Taşpınar'ın oynadığı diğer diziler; Tek Başımıza'da Samet, Karadayı'da Faruk, Şefkat Tepe'de Mahmut, Cesur Yürek'te Gevaşlı ve Arıza'da Şehmuz karakterine hayat vermiştir. Şekip Taşpınar, 2016 yılında Bena Özdemir ile evlenmiştir. Şekip Taşpınar’ın çocuğu yoktur.