Arka Sokaklar Selin öldü mü? Oya Okar diziden ayrılıyor mu? her yerde aranmaya başladı. Kanal D'nin yılların eskitemediği fenomen dizisi Arka Sokaklar 8 Ocak Cuma akşamı 572.

Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor! Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor!
Arka Sokaklar Selin öldü mü? Oya Okar diziden ayrılıyor mu? her yerde aranmaya başladı. Kanal D'nin yılların eskitemediği fenomen dizisi Arka Sokaklar 8 Ocak Cuma akşamı 572. bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın paylaştığı dizide görev başında yanındaki kişiyi korumaya çalışan Selin, sırtından bıçaklandı. Hal böyle olunca Selin ölecek mi? Diziden ayrılıyor mu merak konusu oldu. İşte detaylar...

15. sezonuyla ekranlara gelmeye devam eden Arka Sokaklar'da Mesut nedeniyle zor günler geçiren Rıza Baba ve ekibi, daha zor bir imtihandan geçecek. Çünkü yanında olan kişiyi korumaya çalışan Selin, görev başındayken başına korkunç bir olay gelir. Husumetli iki kişinin tartışmasını engellerken başına neler geleceğinden habersizdir. İki adamın aralarındaki tartışma giderek büyür. Adamlardan bir tanesi belinden çıkardığı bıçakla diğer adama hamle yapar. Selin ise, gayriihtiyari olayın ortasına kendini atar. Korumak istediği adamı kurtarır; fakat, diğer adam onu sırtından bıçaklar. Selin, kanlar içinde yere yığılır. Peki Arka Sokaklar Selin'e. ne olacak?


Arka Sokaklar Selin öldü mü?


Arka Sokaklar Selin öldü mü? sorusunu sizler için hemen yanıtlayalım. Oya Okar'ın dizinin başrol oyuncularından biri olduğunu düşünürsek Selin ölmeyecek ancak ağır yaralanacaktır. Hatta birkaç bölüm yoğun bakımda kalma ihtimali olan Selin, sevenlerini bir süre de olsa korkutacaktır.

Oya Okar diziden çıkacak mı?


Yukarıda da söylediğimiz gibi Selin'in Arka Sokaklar'da kalması durumunda Oya Okar'ın diziden ayrılması gibi bir durum söz konusu değil. Yani Selin'e hayat veren Oya Okar dizide kalmaya devam edecek. Zaten dizinin yapım şirketi olan Erler Film'le de Oya Okar arasında herhangi bir sorun vs yok. Senaryodan bir karakterin eksilmesi de gündemde değil.


Arka Sokaklar Selin ve Mesut evlenecek mi?


Uzun bir süredir aşk yaşayan Selin ve Mesut'un dünyaevine girmesi bütün Arka Sokaklar izleyicisinin dört gözle beklediği bir durum. Ancak bu ne zaman gerçekleşir bilemeyiz. Fakat Mesut'un kurtarılıp iyileşmesinin ardından Selin'in aldığı bıçak darbesi sonrası sağlığına kavuşması güzel gelişmelerin yaşanmasına sebep olabilir. Yani Selin iyileştikten sonra Arka Sokaklar'da Mesut ve Selin'in nikahını izleyebiliriz.

Arka Sokaklar 572. bölüm özeti


Arka Sokaklar son bölümde; diğer tarafta Hüsnü, kendisini çok hoşnut etmeyen bir görevle karşı karşıya kalır. Rıza Baba, çözülmesi gizli kimliğe bağlı dosyada Hüsnü'ye görev verir. Hüsnü gizli görevle, bir yoga merkezindedir. Kadınların yoğun olduğu merkezdeki bu durumu sevgilisi Esra ile içinden çıkılmaz bir hale dönüşür. Hakan ise, kuyumcu soygununu yapan Zafer ile karşı karşıya kalır.

Hukuk sisteminin açığını kullanan Zafer içeriden çıkmış, eşi Ceren'in kapısına dayanmıştır. Zafer'in eşi ve çocuğuna yardım eden Hakan, olay yerindedir ve ortalık karışır. Hakan, Ceren ve kızını kurtarmak için Zafer'i fena pataklar. Zafer, Hakan'dan şikayetçi olunca Rıza Baba bu konu ile ilgili uyardığı Hakan'ı görevden alır.