Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar heyecan ve aksiyon dolu bölümleriyle beğeni kazanmaya devam ediyor. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizi zengin oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor.

Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor! Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor!
Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar heyecan ve aksiyon dolu bölümleriyle beğeni kazanmaya devam ediyor. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizi zengin oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde görevli özel bir ekibin işlendiği dizi de polislerin hayatının röntgeni çekiliyor. Polislerin hem meslek hem de özel hayatlarına dair bilgilerin sunulduğu dizi de farklı duygular seyirciye aktarılıyor. Uzun yıllardır ekrana olan Arka Sokaklar oyuncu kadrosunda birbirinden önemli isimleri barındırdı. Adeta bir okul görevi gören dizi, yeni sezonda da kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Arka Sokaklar yeni karakterinin Servan olduğu açıklandı. Servan karakterine usta oyuncu Serhat Midyat hayat verecek. Arka Sokaklar dizisinin en önemli karakteri olan Rıza Komiser ile Servan arasındaki çatışmaya yeni bölümlerde tanıklık edeceğiz. Servan, Rıza babayı düşmanı olarak görmektedir. Rıza babanın peşine düşen Servan, onu yok etmek için her şeyi yapmaya razıdır. Lakin, Rıza Baba ve ekibi tarafından geri püskürtülmeye mahkum olacaktır. Rıza baba, ekibinin desteğini arkasına alarak düşmanına karşı mücadele etmeye karar verir.

Serhat Midyat kimdir?

Serhat Midyat, uzun süredir ekranda yer almıyordu. 22 Aralık 1966 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncunun babaannesi Türkiye’nin ilk kadın belediye başkanıdır. Demokrat bir ailenin çocuğu olan Serhat Midyat, küçük yaşlarından itibaren tiyatro sahnesinde yer almıştır. Oyunculuk ve kişisel gelişim alanlarında dersler alan Serhat Midyat, ekrandaki ilk deneyimini Son Çıkış dizisiyle gerçekleştirdi. Asıl çıkışını ise dönemin popüler dizisi Avlu ile yaptı. Martıların Efendisi ve Kaygı filmlerindeki performansı ile seyircinin beğenisini kazandı.