Arka Sokaklar Sinem kimdir? Arka Sokaklar dizisine 15. sezonda dahil olan Sinem karakteriyle karşımıza çıkan ünlü isim Gizem terzi kimdir? sorusu geçtiğimiz Cuma akşamı yayınlanan Arka Sokaklar son bölümü sonrasında halen daha çok meraklı aranıyor.

Gönül Dağı'nda Yürek Burkan Ayrılık Bir Süre Konuşulacak! TRT Dizisinin Reyting Kaynağıydı... Gönül Dağı'nda Yürek Burkan Ayrılık Bir Süre Konuşulacak! TRT Dizisinin Reyting Kaynağıydı...

Arka Sokaklar Sinem kimdir? Arka Sokaklar dizisine 15. sezonda dahil olan Sinem karakteriyle karşımıza çıkan ünlü isim Gizem terzi kimdir? sorusu geçtiğimiz Cuma akşamı yayınlanan Arka Sokaklar son bölümü sonrasında halen daha çok meraklı aranıyor. Arka Sokaklar dizisine henüz dizinin yeni sezonu başlamadan önce kadroya dahil olduğunu öğrendiğimiz Sinem karakteri kimdir? Gizem terzi kimdir? Kaç yaşındadır soruları çok sorulmak tayken Geçtiğimiz günlerde Gizem terzi Arka Sokaklar dışında cüretkar pozları ile de gündeme çıkmış bulunmaktadır.



14 sezonu arkada bırakıp geçtiğimiz hafta itibari ile 15. sezonuna kaldığı yerden devam eden Arka Sokaklar dizisi ve arka sokaklar'a dahil olan Sinem karakterinin kim olduğu ve Gizem terzi kimdir yanıtlarını buldu.



Peki Yıldızı parlak değildi



Arka Sokaklar dizisi öncesinde Güllerin Savaşı, Ankara'nın Dikmeni, İnadına Aşk dizilerinde yer alan Gizem Terzi bu dizilerde kendinin pek fazla keşfedilmediğini söyleyebiliriz.Ancak Arka Sokaklar Sinem karakteri akabinde geçtiğimiz hafta izleyici karşısına çıkması ile birlikte genç polis memuru olarak tanınan Gizem terzi^'nin sosyal medya hesabı bir anda coştu.



Arka Sokaklar Sinem'i Gizem terzi kimdir?



1990 senesi nisan ayında dünyaya gelen Gizem terzi oyunculuk eğitimi almasının akabinde tiyatrolarda rol almaya başlamış ve 2014 senesi itibari ile de birçok dizide karşımıza çıkmıştır. Ilk dizi deneyimi Ankara'nın Dikmeni dizisi ile olurken aynı sene ilişki durumu karışık dizisinde rol almıştır . İlk filmi 2017 yılı yapımlı olan İlk Öpücük adlı film olmaktadır. Son olarak ise kariyerinin adeta dönüm noktası olarak adlandırılan geçtiğimiz gün başlayan Arka Sokaklar dizisine dahil olan oyuncu , Arka Sokaklar Sinem karakteriyle karşımıza çıkmıştır.



Yaptığı paylaşımlar takipçilerine büyülüyor



Arka Sokaklar Sinem karakteri ile karşımıza çıkan Gizem terzinin dizi sonrasında yaklaşık olarak takipçi sayısı 8 bine ulaşmakta iken yaptığı paylaşımlar ile de takipçilerine adeta büyülemekte. 



Geçtiğimiz günlerde Arka Sokaklar Sinem'e yaptığı üstsüz paylaşım ile iyi ya da kötü çok sayıda yorum almıştı.