Kardeşlerim dizisi nerede çekiliyor ?sorusu Belki de bu akşamın en çok yanıtını bekleyen SUAL olarak karşımıza çıkarken geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile herkesin yüreğini yakan ve reytinglerde de ilk bölümü olmasına rağmen üst sıralara yerleşen Kardeşlerim

Kardeşlerim dizisi nerede çekiliyor ?sorusu Belki de bu akşamın en çok yanıtını bekleyen SUAL olarak karşımıza çıkarken geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile herkesin yüreğini yakan ve reytinglerde de ilk bölümü olmasına rağmen üst sıralara yerleşen Kardeşlerim dizisi nerede çekiliyor? sorusu Bu haberimizde yanıtını bulacak.

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi haline gelen Kardeşlerim dizisi bu akşamın da reytinglerine ortaklık etmişken, Kardeşlerim dizisi çekim yerleri ile birlikte amcanın evinin nerede olduğu ve 4 kardeşin hayatlarını nerede idame ettireceği araştırılıyor.  4 kardeş bir amca bir yenge etrafında dönen dizi de yengenin kardeşleri istememesi ve amcanın da çaresizliği anlatılırken, reyting sıralamasında en üst sıralarda yer almaması ise imkansız gibi duruyor.

Özellikle de pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Sefirin Kızı yapımcısının yeni bir dizi hazırlığında olduklarını açıklaması sonrasında dizi çok merak edilmiş ve dram tarzında yayınlanacak olan dizi Kardeşlerim dizisi olarak açıklanmıştı. Geçtiğimiz hafta başlayan Kardeşlerim dizisi oyuncu kadrosu ve konusu haricinde diğer merak edilen bir konuda Kardeşlerim dizisi nerede çekiliyor?  sorusunun yanıtı idi.  Peki Kardeşlerim dizisi nerede çekiliyor sette adresi nedir?

Çok ünlü ve başarılı isimlerin kadrosunda yer aldığı Kardeşlerim dizisi geçtiğimiz hafta yayınlandığı ilk bölümü ile herkesin gönüllerinde taht kurmayı başardı. 4 kardeşin acı dolu hikayesinin anlatıldığı Kardeşlerim dizisinin yönetim kadrosundan tutun da ekibe ve Oyuncu kadrosuna kadar tam bir profesyonel ekip oluşturulduğu gözler önüne serilirken, dizinin başarısının da bu şekilde çok büyük başarılara imza atacağı henüz ilk bölümden gözler önüne serildi.  Peki şu sıralar merak edilen soru Kardeşlerim dizisi nerede çekiliyor Kardeşlerim dizi seti nerede?

Kardeşlerim nerede çekiliyor_

Ngm Medya imzası ile ATV ekranlarının dram dizisi olarak bizlerle birlikte olan Kardeşlerim dizi çekimleri İstanbul'da gerçekleştirdiğini Kardeşlerim dizi setinin İstanbul'da olduğunu sizlere söyleyelim . İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekim setlerinin oluşturulduğu Kardeşlerim dizisi çekimleri yapılan amcasının evinde Fatih'te olduğu belirlendi.

Henüz çiçeği burnunda dizi 4 kardeşin anne babalarını kaybetmesi sonrasında amcasının yanına yerleşmeleri ve yengesinin kendini istememeleri ve ortaya çıkan gerçekler ile Yüzleşmelerinin konu edindiği dizi olarak bizlerle birlikte olurken, dizide dikkat çeken önemli isimlerden biri Halit Özgür sarı olmaktadır. Kırmızı oda'nın konuk oyuncusu olarak karşımıza çıkan oyuncu zaten şampiyon dizisinde de bizlerle birlikte olmuştu.  ATV ekranlarında geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile yayınlanan Kardeşlerim  dizisi nerede çekiliyor kardeşlerim dizi seti nerede sorusunun yanıtı İstanbul'a bağlı Fatih semtinde ve çevre ilçelerde olduğu açıklanırken gezmen oyuncu kadrosu ve karakterleri de şu şekilde dir.

Kardeşlerim oyuncu ve karakterler

Celil Nalçakan (Akif), Halit Özgür Sarı (Kadir), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Ahu Yağtu (Suzan), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Onur Seyit Yaran (Doruk), Cihan Şimşek (Oğulcan), Damlasu İkizoğlu (Melisa), Gözde Türker (Harika), Kaan Sevi (Mazlum), Melis Minkari (Aybike), İrem Salman (Talya), Lizge Cömert (Süsen), Recep Usta (Berk).