Televizyonda rekorlar kıran Baraj dizisi RTÜK ile başı dertte. Geçtiğimiz bölümlerle yayınlanan Zorla Sahip olma sahnesi diziyi bitirdi.

Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak? Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak?
Televizyonda rekorlar kıran Baraj dizisi RTÜK ile başı dertte. Geçtiğimiz bölümlerle yayınlanan Zorla Sahip olma sahnesi diziyi bitirdi. Hemde küçük çocuğun gözünün önünde "Hakan Yapma" sesleriyle olay olan sahne sevilen diziyi bitirdi. "Nehir'e zorla sahip olma" sahnesi meşrulaştırdığı için RTÜK diziye bitirin talimatı verdi. Şimdi FOX TV ve Baraj ekibinin tutumu merak ediliyor!

Baraj dizisinden kötü haber!

Yapımcılığını Medyapım ve No Dokuz Productions'un, yaptığı ve başrollerini Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk yer aldığı Baraj dizisi RTÜK ile uğraşıyor. Her salı akşamı rekorlar kıran Baraj dizisinden kötü haber geliyor. Baraj dizisi yayından kaldırabilir!

Baraj dizisinden tepki çeken sahne!



Baraj dizisinde "Hakan" isimli bir şahış, Nehir'e tecavüz etti! Sosyal medyada "tecavüz meşrulaştırılamaz" diyerek "Zorlu Sahip Oldu" kelimesi ve "Hakan Yapma" sahneleri nedeniyle Baraj dizisine şikayet yağıyor. Baraj dizisi RTÜK ile karşı karşıya gelme sahnesi sadece  bununla da sınırlı değil. "Günah gecesi" başlıklı bir diğer sahnesi RTÜK tarafından yayında kaldırılma için baskı görüyor.

FOX TV olunca..

Baraj dizisi yapımcıları RTÜK ve FOX TV arasını biliyorsunuz. Rakip kanallarda sahip olmanın 10 katı sahneler izledik. Yatakta işkenceli sahneler izledik! Ancak yayından kaldırılma gibi bir haber bir kere duymadık! FOX TV olunca yayından da kaldırırlar ne diyeyim diyerek dizinin bitebileceğini açıkladı!

İşte Baraj dizisinden tepki çeken sahne!



Baraj bitebilir!

FOX TV ekranlarında her salı günü yayınlanan ve reytingleri yükselterek devam eden Baraj dizisi bitebilir! Aslında Baraj dizisi çok önce bitmişti. Ancak Baraj'da hem Masumlar Apartmanı hem Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi diziler reyting rekorları kırarken salı günü yüksek izlenmesi Baraj dizisi yerine Sen Çal Kapımı ve Kefaret dizilerini bitirme kararı almıştı.

Baraj bu sahnesi sonrası ilk bitecek yapımlar arasında yer alabilir!