Fox Tv'nin başrollerinde Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük gibi isimlerin yer aldığı Baraj dizisinde entrika üzerine entrika yaşanıyor. Baraj dizisinde Halil karakteri yıllar sonra mezardan çıktı! Baraj dizisinin son fragmanı hadi artık dedir

Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak... Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak...
Fox Tv'nin başrollerinde Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük gibi isimlerin yer aldığı Baraj dizisinde entrika üzerine entrika yaşanıyor. Baraj dizisinde Halil karakteri yıllar sonra mezardan çıktı! Baraj dizisinin son fragmanı hadi artık dedirtti.

Tarık Akan ile Türkan Şoray'ın 1977 yılında yer aldığı Baraj filminden uyarlanan Baraj dizisi yeni bölüm fragmanı yok artık dedirtti. Filmden apayrı şekilde ilerleyen senaryo seyirciyi artık çıldırttı. Tam bir pembe diziye dönen Baraj'ın yeni bölüm fragmanı ağızları açı bıraktı.

İlk bölümlerinden farklı olarak bambaşka bir senaryoya evrilen Baraj dizisinde olmaz denileni oldurttular. Bu kadar entrika Yasak Elma dizisinde yok denildi. Dizide ölen, hatta halıya sarılarak defalarca gömülen üzerine ölümünü araştırmak için gelen kardeşinin de öldüğü Halil dirildi! Seyirci pes dedi.

Baraj dizisinde 11. bölümde karısı Zahra ve Tarık'ın ilişkisini gördükten sonra itişmelerde ölen Halil canlandı. Halil'in defalarca toprağa gömüldüğünü gören seyirci yok artık dedi. Üzerine birde Halil'in kardeşi Meryem karakteri de abisinin katilinin Zahra olduğu şüphesiyle işin peşine düşmüş o da Zahra ile itişirken ölmüştü.

Ancak Baraj dizisinin 30. bölüm fragmanını görenler inanamadı. Fragmanda Halil karakteri görüldü. Halil'in, Nehir ve Tarık'ın kapasını çaldığını gören seyirciler e yok artık dedi. Fragmanda Tarık'ın korku dolu bakışları gösterilirken, Salı akşamını heyecanla bekleyen seyirciler konuyu nasıl bağlayacaklarını merak ediyor.

NELER OLMUŞTU?

Dizinin 11. bölümünde Tarık ve karısı Zahra'nın ilişkisine şahit olan Halil yanlışlıkla Zahra ve Tarık tarafından öldürülür. Halil'in cesedini Tarık ve İbrahim, Nazım'ın bahçesine gömer ve cinayet Nazım'a kalır. Hapse giren Nazım yıllar sonra hapisten çok zengin şekilde çıkar.

Peki Halil şimdi diziye nasıl dönecek? 30. bölüm fragmanında Halil topallayarak Nehir ve Tarık'ın evine geliyor gibi gösteriliyor. Kamerada Tarık ve Nehir'in karşılarında birini görüp korkup ve şaşırdığı görülüyor.

Şamil Kafkas Kimdir

Baraj dizisinde Halil karakterini canlandıran Şamil Kafkas, 1976 yılında Trabzon'da doğdu. Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. İlk olarak 2006 yılında yayınlanan Sağır Oda isimli dizi ile ekranlara gelmiştir.

Şamil Kafkas'ın rol aldığı diziler ve filmler

Baraj

Kalbimin Sultanı

Hayat Bazen Tatlıdır

Ulan İstanbul

Yedikule Hayat Yokuşu

Hayat Yokuşu

Keşanlı Ali Destanı

Melekler Korusun

Sağır Oda

Seni Seven Ölsün

Aşk Sana Benzer

Bizum Hoca

HTR2B

Adab-ı Muaşeret

Desdere

Barda

Babası

Güzel İkili

Yeni Hayat

Çelo