FOX TV'nin sevilen dizilerinden biri olan Baraj'da şaşırtan bir gelişme yaşandı. FOX TV'de her hafta Salı günü yeni bölüm yayınlayan Baraj dizisinin yeni bölümünde olacaklar izleyenleri şaşırttı.

Fox TV Dizisi Erken Finale Kurban Gitti! Engin Akyürek ve Demet Özdemir Başrolde Oynuyordu! Fox TV Dizisi Erken Finale Kurban Gitti! Engin Akyürek ve Demet Özdemir Başrolde Oynuyordu!
FOX TV'nin sevilen dizilerinden biri olan Baraj'da şaşırtan bir gelişme yaşandı. FOX TV'de her hafta Salı günü yeni bölüm yayınlayan Baraj dizisinin yeni bölümünde olacaklar izleyenleri şaşırttı. Baraj dizisi yeni bölüm fragmanını yayınladı. Yeni bölüm fragmanını yayınlayan Baraj dizisinin fragmanında yaşananlar şok etkisi yarattı. Baraj dizisinin yeni bölüm fragmanında birinin nabzının atmadığını ve yerde yattığını görüyoruz. Dizide öldü diye bahsedilen bir karakter ve oyuncu var. Baraj yeni bölüm fragmanını izleyenler dizide öldü diye bahsedilen kişinin kim olduğunu, hangi karakter olduğunu araştırmaya başladı. Baraj dizisinin yeni bölümünde ölen olacak mı, ölen kim soruları sorulmaya başladı. Baraj dizisinde 'öldü galiba' diye bahsedilen, sözü edilen kim? Baraj dizisinde kim ölecek?



Başrollerinde Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Feyyaz Duman, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk’un yer aldığı Baraj dizisi hız kesmeden tüm heyecanı ile FOX TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Dizi devam ederken izleyenler de yeni bölümleri merakla bekliyor. Baraj 29. bölüm fragmanının yayınlanmasıyla birlikte dizinin izleyenleri dizi ile ilgili araştırmalara başladı. Baraj yeni bölümde yere yığılan ve cansız bir şekilde yatan kişinin kim olduğu merak ediliyor. Baraj dizisinde Zerrin'in öldü galiba diyerek korkuyla baktığını görüyoruz. Zerrin'in öldü galiba dediği kişinin kim olduğu, Baraj dizisinde kimin öleceği araştırılmaya başlandı. Baraj Zerrin'in Nehir'e öldü diye bahsettiği kişi kim?

Baraj Dizisinde Öldü Diye Bahsedilen Kim?

FOX TV ekranlarının bu sezon başlayan sevilen dizisi Baraj'da izleyiciyi şaşırtan gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Baraj geçtiğimiz hafta 28. bölümünü yayınlanmış ve izleyenleri oldukça etkilemişti. Her bölümü bir önceki bölümünden daha heyecanlı ve merak uyandırıcı olan Baraj dizisinin yeni bölümünde birinin yere yığılmış halde yattığını görüyoruz. Baraj 29. bölüm 2. fragmanda izleyiciye gösterilen sahnede, dizide birinin öldüğü haberi veriliyor.



Baraj 29. bölüm 2. fragmanda Zerrin ve Nehir evde yerde oturuyorlar. Zerrin ve Nehir'in yerde önlerinde yatan biri var. Baraj Zerrin, Nehir'e yerde yatan kişi ile ilgili bilgi verirken korkulan sözü söylüyor. Zerrin, Nehir'e yerde yatan kişinin nabzının atmadığını ve nefes almadığını söylüyor. Nehir korkuyla ambulans çağırılmasını söylese de Zerrin'in öldü sözünden sonra dona kalıyor. Baraj yeni bölüm fragmanında kimin öldüğü, yerde yattığı gösterilmiyor. İzleyenler Baraj'da kimin öleceğini merak ederken Zerrin'in öldü diye bahsettiği kişinin kim olduğunu merak ediyorlar.

Baraj bu akşam yayınlayacağı 29. bölümü ile yerde yatanın kim olduğunu da izleyenlere gösterecek. Ayrıca izleyenlerin ölen kişi ile ilgili pek çok tahmini var. Baraj'da ölen kişinin erkek olmadığı bir kadın olduğu düşünülüyor. Zerrin ve Nehir bu olayda sorumlu tutulan kişiler olacak. Baraj yeni bölümde izleyenleri heyecan dolu sahneler ve olaylar bekliyor olacak.

Baraj Hangi Gün Yayınlanıyor?

FOX TV ekranlarında yayınlanan Baraj dizisi, Salı akşamları saat 20:00'de yeni bölüm yayınlıyor.