Baraj Meryem kimdir? Kübra Dilara Çelen kaç yaşında? Baraj dizisine Meryem karakteriyle dahil olan oyuncunun gerçek adı nedir?  Baraj dizisine Halil'in kardeşi Meryem karakteri ile dahil olan karakter bu akşam tüm dikkatleri üzerine çekeceğini benzerken,

İki Yabancı Dizisinden Sonra Cem Davran Büyük Kazanç Elde Etti İki Yabancı Dizisinden Sonra Cem Davran Büyük Kazanç Elde Etti
Baraj Meryem kimdir? Kübra Dilara Çelen kaç yaşında? Baraj dizisine Meryem karakteriyle dahil olan oyuncunun gerçek adı nedir?  Baraj dizisine Halil'in kardeşi Meryem karakteri ile dahil olan karakter bu akşam tüm dikkatleri üzerine çekeceğini benzerken, Hasbi Hal böyle olunca herkes Meryem karakterini aramaya başladı.

Geçtiğimiz sezon 3 bölümünün yayınlanması sonrasında bu sezon kesinlikle final yapacaktır söylentilerinin ortada dolaştığı Fox TV ekranlarının sevilen dizisi haline gelen Baraj dizisine eklenen karakterler dizinin adeta tarihini yazmaya başlamıştı. Dizide şu sıralar çok önemli bir karakter olarak dahil olan Halil'in kardeşi Meryem bütün gizemleri ortaya çıkaracağı benziyor. Peki Baraj Meryem kimdir? Baraj Halil'in kardeşi Meryem kim canlandırıyor? soruları bu karakterin Baraj dizisi yeni bölümde dahil olması ile birlikte çok sorulmaya başlanmak ta.

Geçtiğimiz sezon sonrasında izleyicilerim tüm hızıyla devam etmesini sağladığı Baraj dizisi final yapması şu sıralar söz konusu değilken, büyük ölçüde izleyicilerin gönlünü fethedecek karakterler diziye dahil olması sonrasında, bir de yaşanan olayların akışlarının hızlanması, dizinin çok izlenilen diziler arasında yer almasını sağladı. Nazım'ın eski eşi Nermin karakteri sonrasında diziye giren yeni karakterler Baraj dizisinin reytinglerini arttırmaya gitmişken, Baraj Halil'in ölerek diziden ayrılması sonrasında Baraj Meryem karakteri konuk oyuncu olarak diziye dahil olacak.

Peki baraj Meryem kimdir? baraj Meryem kim canlandırıyor? gerçek adı nedir? sorularının yanıtlarını sizler için araştırırken bakalım konuk oyuncu olarak dahil olan Meryem karakteri diziye neler katacak? Halil'in Tarık tarafından öldürüldüğünü ispatlayabilecek mi. Baraj dizisi bu akşam yayınlanan son bölümünde Meryem'e gelen mektup Sonrasında bütün gizemlerin ortaya çıkacağını tahmin ediyoruz. Öte yandan Meryem karakterinin dizinin gidişatını da değiştireceğini tahmin ediyoruz.  Peki baraj Meryem yani baraj Halil'in kardeşi Meryem gerçek adı nedir ?

Kübra Dilara Çelen kimdir?


1989 yılı doğumlu olduğunu öğrendiğimiz Kübra Dilara Çelen ankaralıdır. Radyo sinema bölümü mezunu olan gelen İstanbul Gelişim Üniversitesi'nden okuyup mezun olmuştur Son olarak karşımıza bordo bereliler Afrin ve Suriye dizisinde karşımıza çıkmıştır.


Baraj yeni bölüm yaşanacaklar


Nehir ile Nazım'ın evlenmesinin beklediğimiz Baraj yeni bölümde Ortada bir sorun Nermin olacaktır. Ancak Nehir Nazım'ın Nermin ile evli olduğunu öğrendiği fragman da bunu söyleyen kişinin de Tarık olduğu ortaya çıkması ile birlikte Tarık ile Nazım arasında büyük bir gerginlik yaşanacaktır.  Halil'in ölmesi sonrasında cesedinin bulunamaması Sırrı kız kardeşi Meryem'i ortaya çıkarmıştır ancak Halil'in ölümünden kim sorumlu olduğu konusu da baraj Meryem sayesinde bulunacaktır.