Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin bulunduğu Barbaros adlı tarihi dönem dizisi, TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya hazırlanıyor. Televizyon ekranlarına yeni diziler gelmeye devam ederken Barbaros, izleyenlerin en çok dikkatini çeken

RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda! RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda!
Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin bulunduğu Barbaros adlı tarihi dönem dizisi, TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya hazırlanıyor. Televizyon ekranlarına yeni diziler gelmeye devam ederken Barbaros, izleyenlerin en çok dikkatini çeken dizilerden biri oldu. Oyuncu kadrosu, konusu ile Barbaros'un tanıtım filmi sabırsızlıkla bekleniyor. Yeni tarihi dizi Barbaros'un ne zaman başlayacağı, tanıtım filmi merak konusu oldu. TRT 1'in yeni dizisi Barbaros ne zaman başlayacak? Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin dizisi Barbaros'un ilk tanıtımı ne zaman yayınlanacak?

Son dönemlerde tarihi dönem dizileri oldukça popüler oldu. Ekranlara biri gelip biri giderken yeni başlayacak olan tarihi dizi Barbaros oldu. Hemen hemen her tarihi dizide oynayan Engin Altan Düzyatan, Barbaros adlı yeni dizide başrol oynayacak. Dizide Engin Altan Düzyatan'a Ulaş Tuna Astepe eşlik edecek. Daha pek çok başarılı ismin yer aldığı Barbaros dizisinin ne zaman yayına başlayacağı merak ediliyor. Barbaros'un ne zaman başlayacağı merak edilirken bir yandan da dizisinin ilk tanıtım filmi merakla bekleniyor. Barbaros ilk tanıtım filmi ne zaman gelecek?



Osmanlı Devleti'nin ilk Kaptan-ı Deryası olan Barbaros Hayrettin Paşa'yı anlatacak olan Barbaros dizisinin oyuncu kadrosu, dizide yer alacak karakterler ve konusu belli oldu. Diğer tarihi dizilerde anlatılan tarihi isimlere oranla, Barbaros Hayrettin Paşa daha farklı bir isimdir. Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatı denizlerde, seferlerde ve savaşlarda geçmiştir. ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Uyanış: Büyük Selçuklu ve Payitaht Abdülhamid gibi dizilere ek olarak başlayacak olan Barbaros daha reklam filmi yayınlamadan izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı.

Barbaros Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin başrollerini paylaşacağı tarihi dizinin ne zaman başlayacağı, ekranlarda ne zaman yayınlanacağı sıkça soruluyor. Tarihi bir dizi olan Barbaros, çekimlere başladı. Dizinin çekimlerinin başladığının duyurulmasıyla birlikte ne zaman yayın hayatına başlayacağı da merak edildi. Barbaros dizisinin çekimleri İstanbul'da yapılıyor. Çekimlerine başlanan Barbaros dizisinin çekimleri hız kesmeden devam ediyor. Barbaros adlı dizinin bu sezon ekranlara geleceği öne sürüldü. Barbaros dizisinin çekimlerinin devam ederken birtakım aksaklıklar da meydana geldi. Barbaros dizisi çekimlerinde kullanılacak olan gemilerin gelmesi beklenenden daha uzun sürecek. Gemilerin gelmemesi de Barbaros adlı dizinin çekimlerinde gecikme meydana getirdi. Beklenmedik gecikmeden dolayı da Mart ayında başlaması beklenen Barbaros dizisinin bir sonraki ay başlayacağı düşünülüyor. Öte yandan dizinin yapım ekibi ve kanal, Barbaros dizisinin seneye kalmadan bu sezon başlayacağını söyledi. Barbaros adlı tarihi dizi, 5-6 bölüm dahi olsa bu sezon ekranlarda yayınlanacak. Bu durumda söyleyebiliriz ki, Barbaros dizisi sezon bitmeden ve yaz gelmeden TRT 1 ekranlarında yayınlanmış olacak. Eğer gemiler beklenenden daha da geç bir süre sonra gelir ve dizi çekimlerinde gecikme yaşanırsa Barbaros dizisi, Eylül ayında yayına gelecek.



Barbaros İlk Tanıtım Ne Zaman Gelecek?

Barbaros dizisinin çekimlerinin devam etmesi ve dizi hakkında oyuncuların sık sık paylaşım yapmasıyla birlikte dizi merak edildi. TRT 1'de yayınlanmaya başlayacak olan Osmanlı Devleti'nin ilk Kaptan-ı Deryası olan Barbaros Hayrettin Paşa'yı anlatacak dizinin tanıtım filmi merakla bekleniyor. Barbaros Hayrettin Paşa'yı anlatan Barbaros dizisinin ilk tanıtım filmi ne zaman yayınlanacak diye sorulmaya başlandı. Barbaros dizisinin ilk tanıtımı, dizinin çekimleri tamamlanır tamamlanmaz ekranlara gelecek.



Barbaros dizisinde yer alan Barbaros karakterini Ulaş Tuna Astepe canlandıracaktır. Engin Altan Düzyatan ise Barbaros dizisinde Oruç Reis'e hayat verecektir. Öte yandan Barbaros dizisinde Erhan Ünlütürk gibi ünlü isimlerde yer alacaktır.