Çukur Arık Böke Erdenet öldü mü ? sorusu Çukur 4. sezon 6.

Çukur Arık Böke Erdenet öldü mü ? sorusu Çukur 4. sezon 6. bölüm yayınlanması sonrasında merakla araştırıldı. Çukur dizisinde Arık Böke Erdenet karakteriyle karşımıza çıkan ve diziye bu sezon dahil olan Barış Arduç’un diziden ayrılacağı iddiaları Geçtiğimiz günlerde ortaya atılmıştı. Her hafta Pazartesi akşamı yayınlanan çukur dizisinde Yamaç'ın en belalı düşmanı olan Arık Böke Erdenet öldü mü? Arık Böke Erdenet nasıl öldü?  Barış Arduç diziden ayrılacak mı? soruları dizinin yayınlanan son bölümünde çok merak edildi



Çukur dizisinde yeni eklenen karakterler olduğu gibi birçok da ayrılan karakter olacağı henüz dizinin yeni sezonu başlamadan önce açıklanmıştı. Diziye bu sezon dahil olan ve sadece 7 bölüm çukur dizisinde oynayan Barış Arduç Çukur dizisinde Arık Böke Erdenet karakteri ile karşımıza çıkmıştı. Bu akşam yayınlanan Çukur 4. sezon 6. bölümünde Barış Arduç'un diziye veda edeceği iddia ediliyordu. Peki Arık Böke Erdenet öldü mü. Işte detaylar



Çukur dizisinde sadece 7 bölüm oynayacağı ve konuk oyuncu olarak katıldığı iddia edilen ve Arık Böke erdenet karakteri ile karşımıza çıkan Barış Arduç diziden ayrılıyor. Barış Arduç'un yayınlanan 99. bölümünde Cumali koçovalı ile birlikte girdiği çatışma sonrasında öleceği ve böylelikle de Barış Arduç'un Çukur 99. bölümünde diziye veda edeceği açıklandı. Çukur dizisine dahil olmasına Sezon başında çok sevilen Barış Arduç hayranları Arık Böke Erdenet öldü mü? sorularını şu sıralar çok merakla araştırıyordu. Peki Çukur Arık Böke Erdenet öldü mü nasıl öldü?

Gönül Dağı'nda Yürek Burkan Ayrılık Bir Süre Konuşulacak! TRT Dizisinin Reyting Kaynağıydı... Gönül Dağı'nda Yürek Burkan Ayrılık Bir Süre Konuşulacak! TRT Dizisinin Reyting Kaynağıydı...


Bu akşam 9. bölümü ile karşımıza çıkan Çukur dizisinde Erdenetler den İntikam almaya kendi kendine söz veren Cumali, Arık Böke erdenet ile karşılaşır. Cumali intikamını almaya Arık Böke erdenet ile başlamaktadır. Yaşanan düello sonrasında danışıklı dövüş kaybedeni,  Arık Böke Erdenet olur . Yani sevenlerine üzücü haberi vermek durumunda olduğumuzda Çukur 4. Sezon 6. bölümünde Arık Böke erdenet ölecek ve Barış Arduç da  Böylelikle konuk olarak katıldığı diziye veda edecek.



BARIŞ ARDUÇ HAKKINDA



Barış Arduç 9 Ekim 1987, İsviçre'de dünyaya geldi. İsviçre'nin Scherzingen şehrinde doğup büyüyen daha sonra ailesiyle beraber Türkiye'ye kesin dönüş yapan Arduç, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. Tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanıştıktan sonra profesyonel oyunculuğa adım attı.



İlk olarak Küçük Hanımefendi (2011) , Dinle Sevgili (2011) , Pis Yedili (2011) gibi dizilerde rol aldıktan sonra Benim İçin Üzülme (2012), Bugünün Saraylısı (2013-14) ve Racon: Ailem İçin (2015) adlı dizilerde oynayarak adını iyice duyurdu.



Kendisine şimdiki popülerliğini kazandıran Kiralık Aşk (2015) adlı diziyle şöhretini iyice pekiştirdi. Oynadığı televizyon dizilerinin dışında sinema filmlerinde de yer alan oyuncu, aynı zamanda aktif olarak destek verdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de adından sıkça söz ettirmektedir.