Barış Arduç ve Gökçe Bahadır'ın başrolünde oynadığı Kod Adı: Kulüp dizisi uzun zamandır merakla bekleniyor. Oyuncu kadrosu ve konusu ile ilgi uyandıran  Kod Adı: Kulüp dizisi ne zaman yayınlanacak? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte diziye dair merak edi

Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor! Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor!
Barış Arduç ve Gökçe Bahadır'ın başrolünde oynadığı Kod Adı: Kulüp dizisi uzun zamandır merakla bekleniyor. Oyuncu kadrosu ve konusu ile ilgi uyandıran  Kod Adı: Kulüp dizisi ne zaman yayınlanacak? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte diziye dair merak edilenler..

Yapımcılığını Saner Ayar ve Ayşe Durmaz ile beraber O3 Medya’ın üstlendiğini Kod Adı: Kulüp dizisinin yönetmen koltuğunda  Zeynep Günay Tan ve Seren Yüce oturuyor. Senaryosunu ise Necati Şahin’in liderliğinde Ayşin Akbulut, Serkan Yörük, Bengü Üçüncü, Rana Denizer tarafından kaleme alınıyor. Dizinin kadrosunda ise Barış Arduç, Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Fırat Tanış ve Asude Selma Kelebek yer alıyor.

Set çalışmaları Ocak ayında başlayan dizinin çekimleri hızla devam ediyor. Yayın tarihi henüz belli olmayan dizi Netflix ekranlarında yayınlanacak. Netflix bu sezon birbirinden iddialı diziler ile ekrana gelmeye devam ediyor.

Yakışıklı oyuncu Barış Arduç ise çok farklı bir karakter ile izleyici karşısına çıkıyor. Taksici İsmet karakterini canlandırıyor. Gökçe Bahadır ise eski bir hükümlü olan Matilda'ya can veriyor. Matilda'nın Raşel adında bir kızı bulunmaktadır. Fakat Raşel'in annesinden haberi bile yoktur. Matilda hapisten çıktıktan sonra bir gece kulübünde çalışmaktadır. Raşel'i bulan Matilda'nın tek amacı ise kızı ile yeni bir hayat kurmaktır. Kulübün düzenli müşterisi olan İsmet Raşel'i görür görmez çok beğenir. Bu durumu fark eden Matilda ise kızını İsmet'ten korumaya çalışmaktadır.

[secilen-post-listele]