Bay Yanlış final kararı alması sonrası hayranları sevilen dizinin devam etmesi için kampanya başlattı. Peki Bay Yanlış neden final yapıyor? Bay Yanlış başka bir kanala geçer mi? FOX TV hiç şans vermediği için kızan hayranları Bay Yanlış dizisi bitmemesi

Bay Yanlış final kararı alması sonrası hayranları sevilen dizinin devam etmesi için kampanya başlattı. Peki Bay Yanlış neden final yapıyor? Bay Yanlış başka bir kanala geçer mi? FOX TV hiç şans vermediği için kızan hayranları Bay Yanlış dizisi bitmemesi gerektiğini düşünüyor.



Bay Yanlış final kararı aldı!



Yapımcılığını Faruk Turgut'un, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer'in, senaristliğni Aslı ve Banu Zengin'in üstlendiği; Can Yaman, Özge Gürel, Fatma Toptaş, Cemre Gümeli, Gürgen Öz ve Serkay Tütüncü gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi düşük giden reytinglerden dolayı ekran macerasını sonlandırıyor. Bay Yanlış dizisi hayranları çok hızlı final kararını bir türlü kabul etmiyor. Can Yaman ve Özge Gürel gibi sevilen oyuncular yurt dışında reyting rekorları kırıyor ve yurt dışı hayranları da dizi bitmesin diye kampanyalar başlatıyor.



Bay Yanlış kanal değiştirr mi?

Gönül Dağı'nda Yürek Burkan Ayrılık Bir Süre Konuşulacak! TRT Dizisinin Reyting Kaynağıydı... Gönül Dağı'nda Yürek Burkan Ayrılık Bir Süre Konuşulacak! TRT Dizisinin Reyting Kaynağıydı...


Türk dizi tarihinin en yoğun olduğu günleri geride bırakıyoruz. Her kanalda en az 5-6 dizi ve yeni sezona girmeye hazırlanan 2-3 dizi var. FOX TV bu kanallar arasında 10 dizisiyle rekorlar kıran bir kanal. Haftanın her günü dolu ve Öğretmen dizisi gün bekliyor. Ayrıca Kimsesizler ve Kefaret dizisi başlamak üzere. Toplamda 10 diziyle FOX TV en az 3 dizisi bitmek zorunda. Bunların ilki olan Bay Yanlış dizisi sonrası Savaşçı ve bir dizi daha bitecek.



Bay Yanlış bitti mi? Tekrar Başlar mı?



Can Yaman ve Özge Gürel'in dizisi Bay Yanlış tekrar başlama ihtimali yok. Bu sebeple Bay Yanlış dizisi final yaparak ekran macerasını tamamlayacak. Bay Yanlış dizisinin başka bir kanalda başlama ihtimali yok. 



Bay Yanlış 14. bölümüyle 3 Ekim cuma akşamı final yapıyor!