Bay Yanlış oyuncuları kimler? Konusu ne? Bay Yanlış dizisi nerede çekiliyor, çekildiği ev nerede gibi soruların detaylarını haberimizde derledik. Romantik komedi türündeki Bay Yanlış dizisi geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekranlara geldi.

Bay Yanlış oyuncuları kimler? Konusu ne? Bay Yanlış dizisi nerede çekiliyor, çekildiği ev nerede gibi soruların detaylarını haberimizde derledik. Romantik komedi türündeki Bay Yanlış dizisi geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekranlara geldi. Hayranlarının Özge gürel ve Can Yaman'ı birbirlerine çok yakıştırıyor. Ezgi ve Özgür'ün eğlenceli aşk hikayesinin anlatıldığı Bay Yanlış dizisinin oyuncuları kimler? Bay Yanlış nerede çekiliyor çok merak ediliyor. 





Bay Yanlış oyuncuları kimler?

Gönül Dağı'nda Yürek Burkan Ayrılık Bir Süre Konuşulacak! TRT Dizisinin Reyting Kaynağıydı... Gönül Dağı'nda Yürek Burkan Ayrılık Bir Süre Konuşulacak! TRT Dizisinin Reyting Kaynağıydı...


Romantik komedi türündeki Bay Yanlış dizisinde; Can Yaman ve Özge Gürel ile birlikte Gürgen Öz, Fatma Toptaş, Sarpcan Köroğlu, Lale Başar, Cemre Gümeli, Serkay Tütüncü, Anıl Çelik, Feri Baycu Güler, Ece İrtem, Kimya Gökçe Aytaç, Taygun Sungar ve Suat Sungur gibi oyuncular da rol alıyor.



Dizide Can Yaman, zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran sahibi Özgür'ü canlandıracak. Özge Gürel ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki yaşayıp, evlenmeye kararlı Ezgi karakterine hayat veriyor.





Bay Yanlış dizisi nerede çekiliyor?



Çekimleri İstanbul’da başlayan Bay Yanlış dizisinin önümüzdeki günlerde setinin taşınması bekleniyor. Yaz temasına uygun olarak dizinin çekimleri Bodrum, Göcek ve Fethiye'de yapılacak.



Bay Yanlış dizisinin konusu ne?



Yapımını Gold Film'in üstlendiği Bay Yanlış dizisinin yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer otururken, dizinin senaryosunu Aslı Zengin ve Banu Zengin kaleme alıyor. Bay Yanlış dizisi; Ezgi’nin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Özgür, kendisine ilişkiler konusunda mentorluk yapmaya ve Ezgi’nin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar. Komşu evlerde yaşayan Özgür ile Ezgi zaman içerisinde neler yaşayacak?