Bir dönemin efsane dizisi Behzat Ç hayranlarına müjdeli haber! Behzat Ç dönüyor. Behzat Ç: Çekiç ve Gül oyuncu kadrosu açıklandı mı? Behzat Ç: Çekiç ve Gül oyuncuları kim? Behzat Ç: Çekiç ve Gül Hangi kanalda yayınlanacak? İşte tüm detaylar! Büyük bir h

Gönül Dağı'nda Yürek Burkan Ayrılık Bir Süre Konuşulacak! TRT Dizisinin Reyting Kaynağıydı... Gönül Dağı'nda Yürek Burkan Ayrılık Bir Süre Konuşulacak! TRT Dizisinin Reyting Kaynağıydı...
Bir dönemin efsane dizisi Behzat Ç hayranlarına müjdeli haber! Behzat Ç dönüyor. Behzat Ç: Çekiç ve Gül oyuncu kadrosu açıklandı mı? Behzat Ç: Çekiç ve Gül oyuncuları kim? Behzat Ç: Çekiç ve Gül Hangi kanalda yayınlanacak? İşte tüm detaylar!

Büyük bir hayran kitlesi olan ve yayınladığı dönem reyting rekorları kıran, Türk dizi tarihine adını yazdıran Behzat Ç dönüyor. Dizinin senaristi Emrah Serbest müjdeyi verdi.

Behzat Ç üçüncü sezonda Behzat Ç: Çekiç ve Gül adıyla Mayıs ayında yayınlanacak. Dizinin yapım şirketi Insignia Yapım, senarist yine Emrah Serbest olacak.

Peki Behzat Ç: Çekiç ve Gül dizisinde kimler oynayacak?

Türk dizi tarihinin en iyi dizilerinden biri olarak gösterilen Behzat Ç yeniden Behzat Ç: Çekiç ve Gül adıyla ekranla gelecek.

Behzat Ç: Çekiç ve Gül dizisinin oyuncu seçim çalışmaları başladı. Cast çalışmalarına dair detay verilmedi. Başrol kim olacak belli değil. Dizinin hangi kanalda olacağı da henüz net değil.

Dizide James Bond tarzında bir karakterin yaratıldığı öğrenildi. Dizide eski kadroyu bekleyenlere ise kötü haber var. Dizide yeni oyuncular yer alacak.