Her hafta TRT 1 ekranlarında  çarşamba günleri saat 20:00'de yayınlanan Benim Adım Melek dizisinin yayın akışında değişiklik yapıldı. Aynı zamanda 58.

Her hafta TRT 1 ekranlarında  çarşamba günleri saat 20:00'de yayınlanan Benim Adım Melek dizisinin yayın akışında değişiklik yapıldı. Aynı zamanda 58. bölüm fragmanı da yayınlanan dizide yayın saatinin değiştirildiği görüldü. Peki 58. bölüm saat kaçta yayınlanacak? Neden yayın saati değişti?

Senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş'ın oturduğu ve yapımını  Süreyya Yaşar Önal'ın üstlendiği Benim Adım Melek dizisinin 24 Mart 2021 Çarşamba günü yayınlanacak olan bölümde saat değişikliği yapıldı!

Başrollerini Kutsi ve Nehir Erdoğan'ın paylaştığı; kadrosunda  Mustafa Mert Koç, Rabia Soytürk, Zeyno Erecar, Nizam Namidar ve çocuk oyuncu Poyraz Ar gibi oyuncuların yer aldığı Benim Adım Melek dizisinin bu hafta ekrana gelmesi gereken yayın saatinde "2022 Dünya Kupası  Grup Eleme Maçı " yayınlanacak. Bu nedenle  24 Mart Çarşamba saat 20:00'de Benim Adım Melek dizisi yayınlanmayacak!



Benim Adım Melek dizisine Türkiye-Hollanda Maçı Engeli!

24 Mart Çarşamba günü saat 20:00'de TRT 1 ekranlarında  "2022 Dünya Kupası  Grup Eleme Maçı (Türkiye- Hollanda)"  yer alacağından  dizinin yeni bölümü  ekranlara gelemeyecek. Peki dizinin yeni bölümü ne zaman?

Benim Adım Melek 58. bölüm ne zaman?

Benim Adım Melek dizisinin 58. yeni bölümü saat 22:00'de yayınlanacak. 2 saatlik gecikmenin ardından sevilen dizi yeni bölümü ile yayınlanmaya devam edecek.