Fox'un bir türlü başlamayan dizisi Savaşçı'da yine kriz! Savaşçı neden başlamıyor? Berk Oktay'ın diziden tartışmalı ayrılması sonrası kadro Tamer Karadağlı gibi ünlü isimlerle güçlendirilmişti. Ancak dizi hala başlamadı.

Fox TV Dizisi Erken Finale Kurban Gitti! Engin Akyürek ve Demet Özdemir Başrolde Oynuyordu! Fox TV Dizisi Erken Finale Kurban Gitti! Engin Akyürek ve Demet Özdemir Başrolde Oynuyordu!
Fox'un bir türlü başlamayan dizisi Savaşçı'da yine kriz! Savaşçı neden başlamıyor? Berk Oktay'ın diziden tartışmalı ayrılması sonrası kadro Tamer Karadağlı gibi ünlü isimlerle güçlendirilmişti. Ancak dizi hala başlamadı. Dizinin başlama süresi uzadıkça oyuncuların da sabrı tükenmeye başladı. Berk Oktay sonrası o isimde diziden ayrılıyor. Savaşçı dizisi yine ertelendi! Fox Savaşçı yerine Masumiyet dizisini başlatınca kavga çıktı. Dizinin yapımcısı kara kara düşünüyor. Savaşçı 5. sezon ne zaman başlayacak?

Savaşçı dizisinden Berk Oktay'ın ayrılması sonrası kadroya Tamer Karadağlı, Serenay Aktaş ve Cem Kurtoğlu gibi isimler dahil edilmişti. Dizinin hayranları merakla dizinin başlayacağı tarihi bekliyordu. Fox her gün dizinin tanıtımını yayınlasa da dizinin başlangıç tarihe dair bir bilgi yayınlamıyordu.

Ve artık sabır taştı. Fox Tv'de 7 günün de dolu olması nedeniyle bir türlü start veremeyen Savaşçı dizisinde kriz çıktı. Fox Tv, Kefaret, Baraj, Son Yaz ve Sen Çal Kapımı dizilerini bitirmeyi düşünürken planlar ertelendi. Kefaret ve Sen Çal Kapımı dizileriyle devam kararı alan Fox, Savaşçı yerine tek boş günü yeni dizisi Masumiyet'e verince kavga büyüdü.

MASUMİYET DİZİSİNE ÖNCELİK VERİLİNCE KRİZ BÜYÜDÜ


Daha önce de Berk Oktay Savaşçı dizisinde ayrılmasıyla ilgili olarak uzun bir yazı yayınlamış ve problemleri üstü kapalı şekilde ifade etmeye çalışmıştı. Ne yazık ki hala bir gelişme olmadığı görüldü. Dizi başladı başlayacak derken yeni bir erteleme daha geldi. Bu ertelemeye Masumiyet dizisinin neden olduğu öğrenilince kriz büyüdü.

Pazartesi Yasak Elma, Salı Baraj, Çarşamba Masumiyet, Perşembe Mucize Doktor, Cuma Son Yaz, Cumartesi Sen Çal Kapımı ve Pazar günü Kefaret dizileri ile 7 gününü dolduran Fox Tv, Savaşçı dizisi için yer açmadı! Tek boş günü Çarşamba'yı Masumiyet'e veren kanal sonrası Savaşçı dizisinde kriz patlak verdi.


Başka Projelerle Görüşmeye Başladı!


Savaşçı dizisinin oyunları başka projelerle görüşmeye başladığı bilgisi geldi. Dizinin ertelenmesi üzerine oyuncular daha fazla beklemek istemedi ve diğer projelerle görüşme yaptı. Yapım şirketi Limon Yapım işe bu durum üzerine bir yandan oyuncuları ikna etmeye diğer yandan kanal ile tartışmaya başladı. Oyuncular yapım şirketinin kanal karşısında ki sakin tavrına isyan ettiği öğrenildi.

Sarp Levendoğlu artık resti çekti!


201 yılında başlayan Savaşçı dizisinin yayın sorununa daha fazla dayanamayan bir diğer isimde Sarp Levendoğlu oldu. Sarp Levendoğlu'da bekleme süresinin uzamasından sıkılarak kendisine gelen proje teklifleriyle görüşmeye başladı.

Fox'un bir an önce bitireceği diziyi seçip yerine Savaşçı'ya vermesini şart koyan yapım şirketi, açılan bir yerin daha sırada bekleyen başka bir diziye verilmesi halinde hukuki yollara başvuracağını söyleyerek masaya yumruğunu vurdu.

Savaşçı dizisine yeni giren oyuncular kimler?

5. Sezonunda Savaşçı dizisine yeni isimler dahil edildi. Bu isimlerin arasında Yeşilçam'ı efsane ismi Ediz Hun'da yer aldı.

Savaşı 5. sezonda Tamer Karadağlı dizide Albay Oktay Göktürk karakterini, Serenay Aktaş, Teğmen Selcen Efe karakterini, Cem Kurtoğlu ise Mösyö karakterini canlandıracak.

Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Alp Öyken, Zerrin Sümer, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç Çam, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Yiğit Anıl Dinkçi, Feyza Sevil Güngör, Güneş Zavrak'ın kadrosunda yer aldığı Savaşçı dizisine Yeşilçam'ın jönü Ediz Hun'da dahil edildi.