Bu akşam başlayan Bir Annenin Günahı çalan şarkı ve Bir Annenin Günahı fragman müziği henüz dizi başlamadan önce çok merak edilirken, bir annenin günahı 1 bölüm de çalan müzikler de sizlerle. Dizi de izleyenleri adeta sürükleyen bir slovlukta olan ve diz

Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor! Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor!
Bu akşam başlayan Bir Annenin Günahı çalan şarkı ve Bir Annenin Günahı fragman müziği henüz dizi başlamadan önce çok merak edilirken, bir annenin günahı 1 bölüm de çalan müzikler de sizlerle. Dizi de izleyenleri adeta sürükleyen bir slovlukta olan ve dizinin can damarı olan aşkın ve acının en büyük anlatıcısı olacağa benzeyen Bir Annenin Günahı çalan şarkı kim söylüyor . Bir Annenin Günahı Fragman, Bir Annenin Günahı Fragman Müziği detaylarını araştırdık.

BİR ANNENİN GÜNAHI DİZİ MÜZİĞİ

Mohsen Namjoo’nun Toranj albümündeki Zolf isimli şarkıdır.

Öte yandan bayanın seslendiği ve sadece ritim tarzınca çıkan müzik ise Sertap Erener - Aaa Fon Müziği Bir Annenin Günahı

Bir Annenin Günahı bir annenin oğlunu korurken elinde tuttuğu silahından çıkan ateş sırasında çalan şarkı ise Hatırla Sevgili film müziği olup, Erdal Güney'in Perihel albümünde karşımıza çıkmatadır.