Bir Başkadır oyuncu kadrosunda kimler var? Bir Başkadır ne anlatıyor? Nereden nasıl izlenir her yerde aranmaya başladı. Toplam 8 bölümden oluşan Netflix dizisi Bir Başkadır, 12 Kasım tarihinde yayınlandı.

Bir Başkadır oyuncu kadrosunda kimler var? Bir Başkadır ne anlatıyor? Nereden nasıl izlenir her yerde aranmaya başladı. Toplam 8 bölümden oluşan Netflix dizisi Bir Başkadır, 12 Kasım tarihinde yayınlandı. Sürükleyici olay kurgusu ile dikkatleri üzerine çeken dizide, çeşitli sosyal çevrelerden gelen karakterlerin buluşma noktası izleyen herkesi ekran başına kitledi. bir hayli beğenilen diziye sosyal medyada övgüler yağarken Bir Başkadır oyuncu karosunda kimler var? Konusu ne? merak edildi. İşte detaylar...

Bir Başkadır dizisinin konusu ne?

Bir Başkadır dizisi birbirlerinden oldukça farklı karakterde olan ve bambaşka hayatlar yaşayan bir grup insanın yollarının kesişmesiyle değişen yaşamlarını konu ediyor. Dizideki bu karakterler ya yeni bir yola yürümek ya da karmaşık bir geçmişle hesaplaşmak zorunda kalacaklar.

Bir Başkadır oyuncu kadrosu

Bir Başkadır dizisinde Özge Özel, Fatih Artman, Nesrin Cavadzade, Funda Eryigit, Öykü Karayel, Defne Kayalar, Settar Tanriögen, Alican Yücesoy, Aziz Çapkurt, Bige Önal ve Tülin Özen gibi isimler yer alıyor.