Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin paylaştığı Bir Denizaltı Hikayesi adlı dizi sabırsızlıkla bekleniyor. Çekimleri hızla devam eden dizinin ilk görseli yayınlandı.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin paylaştığı Bir Denizaltı Hikayesi adlı dizi sabırsızlıkla bekleniyor. Çekimleri hızla devam eden dizinin ilk görseli yayınlandı. Oyuncu kadrosu ve konusu ile şimdiden merak uyandırmaya başardı. Peki dizinin  oyuncu kadrosunda kimler var? Konusu nedir? İşte diziye dair merak edilenler haberimizde yer alıyor.

Netflix iddialı yapımları ekrana getirmeye devam ediyor. Bir Denizaltı Hikayesi dizisi de oyuncu kadrosu ve konusu ile oldukça iddialı bir yapım olarak ekranlara gelecek. Bir Denizaltı Hikayesi'nin oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Özge Özpirinçci, Meriç Aral, Ecem Uzun, Ertan Sabah ve Alper Saldıran gibi başarılı isimler yer alıyor.

Bilim kurgu ve macera türünde olan dizinin yapımcılığını OGM Pictures üstlenirken, yönetmen koltuğunda Tolga Karaçelik oturuyor.  Yazar kadrosunda ise Jason George önderliğinde Atasay Koç, Cansu Çoban ve Sami Berat Marçalı bulunuyor. Dizinin çekimleri İzmir, Ayvalık ve İstanbul'da devam ediyor. Netflix ekranlarında yayınlanacak  olan dizinin  henüz yayın tarihi açıklanmadı. Fakat kısa bir süre içerisinde açıklanarak yayın hayatına başlaması bekleniyor.

Kıvanç Tatlıtuğ deniz biyoloğu Arman karakterine can verirken Özge Özpirinçci ise Defne karakteri ile izleyici karşısına çıkacak. Bir Denizaltı Hikayesi'nin konusu ise; Arman ve ekibi  araştırma yaparken doğa olayı meydana gelir. Bu olay sonucunda hayatta kalma mücadelesi verirken Arman ekibini toplayarak orda bulunan bir askeri denizaltına bindirir. Fakat bu denizaltının amacının farklı olduğunu anlar. Bir yandan ekibini kurtarmaya çalışırken bir yandan da denizaltının gerçek amacını anlamaya çalışmaktadır. Bol aksiyonlu dizide heyecan hiç eksik olmayacaktır. Dizinin yayın tarihi açıklandığında paylaşacağız.