ATV ekranlarının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova heyecanı en üst seviyede tutmaya ve izleyenlerin nabzını yoklamaya devam ediyor. Bir Zamanlar Çukurova'da heyecan hiç düşmüyor.

RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda! RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda!
ATV ekranlarının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova heyecanı en üst seviyede tutmaya ve izleyenlerin nabzını yoklamaya devam ediyor. Bir Zamanlar Çukurova'da heyecan hiç düşmüyor. Her hafta yaşanan farklı olayları ile izleyenlere adeta şok yaşatıyor. Bir Zamanlar Çukurova başarılı oyuncu kadrosu ile de sık sık gündeme geliyor. Bir Zamanlar Çukurova'nın başrollerinde çok yetenekli ve sevilen usta isimler yer alıyor. Bir Zamanlar Çukurova başrol oyuncu kadrosunda; Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Kerem Alışık gibi pek çok ünlü isim yer alıyor. Bu başarılı oyuncu kadrosuna geçtiğimiz günlerde Bensu Soral'ın ablası Hande Soral'da dahil oldu. Diziye yapılan oyuncu transferleri de dizinin nabzını yükseltmeye devam ediyor. Ancak Bir Zamanlar Çukurova'dan kötü bir haber geldi. ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova izleyenlerini üzecek bir karar verdi. Bir Zamanlar Çukurova bu hafta ATV ekranlarında olmayacak. Bir Zamanlar Çukurova bu hafta yeni bölüm yayınlamayacağını duyurdu. Diziyi izleyenler ve bu haberi görenler hemen araştırmaya başladı. Bir Zamanlar Çukurova 14 Ocak yeni bölüm var mı yok mu ? Bir Zamanlar Çukurova bu hafta yeni bölüm var mı yok mu ? Bir Zamanlar Çukurova bu hafta var mı yok mu ? Bir Zamanlar Çukurova neden yeni bölüm yok ? Bir Zamanlar Çukurova ne zaman yayınlanacak ? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman ?



Bir Zamanlar Çukurova 14 Ocak

ATV ekranlarında her hafta Perşembe günü yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi hız kesmeden, yeni bölümleri ile izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. 3 sezondur ATV ekranlarında yayınlanan ve başarılı oyuncu kadrosu ile 79. bölümü yayınlanacak olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, bu hafta sevenlerini üzecek bir açıklama yaptı. Her Perşembe ATV ekranlarında saat 20.00'de izleyicisi ile buluşan ve izlenme rekorları kırıp reytingde en üst sıralarda olan Bir Zamanlar Çukurova, bu hafta yeni bölüm yayınlamayacak. ATV ekranlarında bu hafta Bir Zamanlar Çukurova yok. İzleyenler bu hafta Bir Zamanlar Çukurova'nın neden olmadığını araştırmaya ve merak etmeye başladı. Bir Zamanlar Çukurova bu hafta neden yok ? Bir Zamanlar Çukurova 14 Ocak var mı yok mu ? Bir Zamanlar Çukurova 14 Ocak Perşembe yeni bölüm yayınlanacak mı ?

14 Ocak Perşembe günü ATV ekranlarında Bir Zamanlar Çukurova yayınlanmayacak. Bu hafta ATV'de sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova yerine maç yayınlanacak. Önümüzdeki hafta Ziraat Kupası maçlarının başlamasından dolayı ATV bünyesinde bulundurduğu dizilerin yeni bölümlerini yayınlamayacak. ATV bu hafta yayın akışında dizilere yer vermeyecek. Ziraat Kupası maçlarından dolayı pek çok dizi, bu hafta yeni bölüm yayınlayamayacak.

Bu hafta ATV ekranlarında Bir Zamanlar Çukurova yerine maç olacak. 14 Ocak Perşembe günü Bir Zamanlar Çukurova yerine ATV ekranlarında Fenerbahçe – Kasımpaşa Ziraat Kupası maçı olacak. Bu hafta Fenerbahçe – Kasımpaşa maçı olduğu için Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm yayınlanmayacaktır.

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman yayınlanacak ?

ATV ekranlarının sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova, bu hafta Ziraat Kupası maçlarından dolayı yeni bölüm yayınlayamayacak. ATV bu hafta Perşembe günü 14 Ocakt'ta Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü yerine Fenerbahçe – Kasımpaşa maçını yayınlayacak. Ziraat Kupası Fenerbahçe – Kasımpaşa maçı olduğu için de Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm olan ikinci kez yayınlanamamış olacak. Geçtiğimiz haftada kanal ve reklam veren anlaşmalarından dolayı yayınlanamayan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, bu haftada maçlardan dolayı yeni bölüm yayınlayamayacak. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm haftaya aynı gün aynı saatinde yayınlanacak. Bir Zamanlar Çukurova 79. bölümü izleyenler, 80. bölümü sabırsızlıkla beklemeye başladı. Bir Zamanlar Çukurova 80. bölüm olan yeni bölüm haftaya aynı gün aynı saatinde ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm 21 Ocak Perşembe günü ATV ekranlarında yayında olacak.