{"uid":"B05C6E84-0297-44DE-BA4D-EA74A4124DA5_1606813118524","source":"other","origin":"gallery","sources":["328939070060211","333114580013211"]}

Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak... Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak...
31 Aralık Perşembe günü yılbaşı akşamı olduğu için pek çok dizi o gün yayında olmayacak. Koronavirüsün hızla yayılmasından dolayı ülkede getirilen kısıtlamalar ve sokağa çıkma yasakları ile evlerde vakit geçirmeye devam ediyoruz. Bu sene yılbaşı akşamı herkesin evde olması durumundan dolayı kanallar da yeni bir karar aldı. Herkes evinde, ailesi ile ya da tek başına yeni seneye girmeye hazırlanırken kanallar da normal akışta olan diziler yerine, yılbaşına uygun eğlenceli programlar yapmaya karar verdi. 31 Aralık Perşembe günü akşamı kanallar da komik, eğlenceli herkesin keyifle izleyebileceği dizi ve programlar yayınlanacak. Yayın günü Perşembe olan reyting rekoru kıran dizilerin izleyicileri ise dizilerin o gün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. Perşembe günü akşam yayınlanan ve izleyicisi tarafından soluksuz izlenen iki dizi ile ilgili sorular geldi. 31 Aralık Perşembe günü Bir Zamanlar Çukurova yayınlanacak mı ? Bu hafta Bir Zamanlar Çukurova var mı ? Bir Zamanlar Çukurova ile ilgili olan soruların yanında bir de Perşembe günü yayınlanan diğer bir popüler dizi olan Mucize Doktor ile ilgili sorular var. Mucize Doktor bu hafta olacak mı ? 31 Aralık Perşembe günü Mucize Doktor yayınlanacak mı ?



Bir Zamanlar Çukurova bu hafta yayınlanacak mı ?

İzleyenlerin merak içinde araştırdığı sorulardan birisi de Bir Zamanlar Çukurova dizisinin bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı oldu. 31 Aralık Perşembe günü Bir Zamanlar Çukurova yayınlanacak mı ? Her sene yılbaşında televizyon ekranlarında yayınlanan diziler yerine, yılbaşı akşamına yakışan eğlenceli diziler veya yılbaşı konulu dizi ve programlar yer alır. Bu sene herkesin yeni yıla eve girmesi durumundan dolayı kanallar ekstra özenle yılbaşı akşamı akış takviminin hazırlamaya başladı. Her hafta Perşembe günü yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi de diğer diziler gibi bu hafta yayınlanmayacak. Bir Zamanlar Çukurova bu hafta yayınlanmayacak ve bu hafta yeni bölüm yayınlamayacak. Yılbaşından sonraki hafta normal yayın günü ve yayın saatinde Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayınlanmaya devam edecek. ATV ekranlarında bu hafta Perşembe günü, Bir Zamanlar Çukurova dizisi yerine Kim Milyoner Olmak İster yarışması olacak. Geçtiğimiz sene de yılbaşı akşamında ATV ekranlarında Kim Milyoner Olmak İster yayında olmuştu. ATV ekranlarında yayınlanan tek yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster olduğu için ATV'nin yılbaşı için başka bir seçeneği yok. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü 7 ocak 2021 perşembe akşamı ekranlarda olacak.


Bir Zamanlar Çukurova 31 Aralık Perşembe günü neden yok ?


31 Aralık Perşembe günü yılbaşı akşamı olduğu için ve herkes evlerinde neşe içinde yeni yılı kutlayacağı için bu hafta Perşembe günü ATV ekranlarında Bir Zamanlar Çukurova yayınlanmayacak. Bu hafta Perşembe günü Bir Zamanlar Çukurova dizisi yerine Kim Milyoner Olmak İster yarışması olacak. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü 7 ocak 2021 perşembe akşamı ekranlarda olacak.


31 Aralık Perşembe günü Mucize Doktor neden yok ?


Fox TV'nin sevilen dizilerinden Mucize Doktor bu hafta yok. Bu hafta yayında olmayacak ve ekranlara gelmeyecek olan Mucize Doktor, diğer hafta yayında olacak. 31 Aralık 2020 Perşembe akşamı diğer pek çok dizi gibi Mucize Doktor dizisi de bir haftalık yeni yıl tatili verecek. Mucize Doktor 44. bölümü ile vereceği 1 haftalık yılbaşı arasının hemen ardından kaldığı yerden devam etmeye başlayacak. Mucize Doktor, 7 Ocak Perşembe akşamı ekranlarda olacak. Peki, o zaman Perşembe günü Mucize Doktor yerine Fox TV'de ne yayınlanacak ? Yılbaşı akşamında, 31 Aralık perşembe akşamı Mucize Doktor dizisi yerine Fox TV’de iki adet yerli film ekranlarda izleyicinin karşısına çıkacak.