Bir Zamanlar Çukurova dizisinde beklenen ayrılık gerçekleşti. Yayınlandığı perşembe akşamları reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurovo dizisinin Hünkar'ı Vahide Perçin diziden ayrıldı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde beklenen ayrılık gerçekleşti. Yayınlandığı perşembe akşamları reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurovo dizisinin Hünkar'ı Vahide Perçin diziden ayrıldı. Bu akşam gerçekleşecek ayrılık sonrası Vahide Perçin BZÇ dizisine veda ediyor.



Bir Zamanlar Çukurova dizisinde beklenen ayrılık!



Bir Zamanlar Çukurova dizisinde beklenen ayrılık bu gece gerçek olacak. Adana'da süren çekimleri nedeniyle oldukça zorlanan oyuncular arasında dizinin başrolü Vahide Perçin diziden ayrılıyor. İyi bir ayrılık gerçekleştirecek Hünkar Yaman ara ara diye dönebilir. Hünkar Yaman karateri bu akşam Züleyha'ya bir çok yardımda bulunacak ve herşey güzel bitecek.



Fekeli Hünkar aşkı başka zamana kaldı!



Bir Zamanlar Çukurova dizisi izleyici Züleyha ve Yılmaz aşkını çok sevse de Demir Züleyha aşkını izlese de bir başka izleyici Hünkar ve Fekeli aşkını izliyordu. Hünkar ve Fekeli aşkı bu akşam yine duygusal anlar yaşatacak ancak Hünkar diziden ayrılacak.



Vahide Perçin Bir Zamanlar Çukurova neden ayrıldı?

RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda! RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda!


Dizinin başrolü Vahide Perçin, çok uzun zamandır Adana'ya git gel yaparak İstanbul'da olan oyunculuk okulunu aksatıyor. Pandemi nedeniyle de Adana'ya gitmek istemeyen oyuncu yapımdan çok önce iznini aldı. Ancak senaryo gereği ikna edilen Vahide Perçin, İstanbul'a dönerek oyunculuk okulunda ders vermeye devam edecek.