Bir Zamanlar Çukurova'da şok ayrılık! Dizide adeta kimse kalmadı! ATV'nin Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da başroller birer birer ayrılmaya devam ediyor. Bir Zamanlar Çukurova'da Bir Sürpriz Ayrılık Daha Başrollerinde Murat

Bir Zamanlar Çukurova'da şok ayrılık! Dizide adeta kimse kalmadı! ATV'nin Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da başroller birer birer ayrılmaya devam ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova'da Bir Sürpriz Ayrılık Daha

Başrollerinde Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık gibi isimlerin yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde beklenemdik ayrılık! Dizi bu sezon adeta kadro yeniledi.

Çukurova'da neler oluyor?

ATV'nin Perşembe akşamları ilgiyle takip edilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da ayrılıklar dinmiyor. Diziden bu sezon önce dizinin Hünkar Yaman'ı Vahide Perçin, ardından dizinin Yılmaz'ı Uğur Güneş diziden ayrılmış ve şoke etmişti. Hemen ardından dizinin Behice'si Esra Dermancıoğlu diziden ayrılmış, dizinin Ali Rahmet Fekeli'si Kerem Alışık'ın da diziye veda edeceği öğrenilmişti.



Beklenmedik ayrılık açıklandı!

Diziden Kerem Alışık çıkacak diye beklerken yine sürpriz bir isim ayrılma kararı aldı. Dizinin güzel gözlü Müjgan'ı Melike İpek Yalova diziden ayrılıyor. Melike İpek Yalova'nın sezon sonu ayrılacağı anlaşılmıştı ancak güzel oyuncu dizinin sezon sonunu beklemeden diziden ayrılacak.



Melike İpek Yalova dizinin sezon finali olmadan hemen önce son haftalarda diziye veda edecek. Bir Zamanlar Çukurova dizisi 100. bölümde sezon finali yaparken, Melike İpek Yalova diziden daha önce ayrılacak.

FİKRET'E YENİ PARTNER GELECEK



Yapımcılar şimdi Melike İpek Yalova'nın yerine geçecek yeni bir isim arıyor.