Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor ? hakkında biraz araştırma yaptık. Peki Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor? geçtiğimiz haftalarda Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrol oyuncusu Hünkar Yaman karakteri diziden ayrılacağı iddiaları yapımcılar ta

Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor ? hakkında biraz araştırma yaptık. Peki Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor? geçtiğimiz haftalarda Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrol oyuncusu Hünkar Yaman karakteri diziden ayrılacağı iddiaları yapımcılar tarafından doğrulanmışken dizi hakkında şok iddialar ortalığı atılmaya devam ediyor. Yakın zamanda Bir Zamanlar Çukurova dizisinin final yapacağı iddia ediliyor.



Peki Bir Zamanlar Çukurova final mi yapacak? Öte yandan dizinin sevilen karakteri Hünkar'ın da diziden ayrılmasının reytinglerde daha da gerilemeye sebep olacağı iddia edilirken Geçtiğimiz günlerde dizinin reytinglerinin de eskisi gibi olmadığı söylenmişti. Akıbetinin ne olacağı çok meraklı araştırılıyor.

Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor! Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor!


Hünkar'ın diziden ayrılma senaryosunun Alevler içinde kalarak ölmüş olduğu söylenirken yeni bölümde Yılmaz, Hünkar'ın onlara yardım ettiğini ikna olmuyor. Yılmaz hünkar'a hesap soracak iken Hünkar alevler içerisinde kalıyor . Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar Yaman'ın ayrılması ile birlikte dizi de kısa bir süre içerisinde final yapması bekleniyor